Haberler

Şükrü Ergün: F.Bahçe'nin Ligden Çekilme Olasılığı Sıfırdır

Güncelleme:

Galatasaraylı yönetici Şükrü Ergün, F.Bahçe'nin "Gerekirse ligden çekiliriz" açıklamasına "Bunun gerçeği dönüşme olasılığı sıfırdır" cevabını verdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"GERÇEKLEŞME OLASILIĞI SIFIRDIR"

Şükrü Ergün, "Fenerbahçe yönetiminin gerekirse ligden çekiliriz, havuzdan çıkarız" açıklamasıyla ilgili olarak, "Bunlar çok kolay söylemler. Bunlar bir kere dile getirilir. Tekrarlanmaz. Gereği yerine getirilir. Bunun gerçeği dönüşme olasılığı sıfırdır. Bu yeni dile getirilmiş bir konu değil. Herkesin bildiği gibi daha önce de söylendi. Bu bir kere söylenir gereği yapılır. Çok sık söylenmeye başlayınca ne inandırıcılığı ne de yaptırımı kalır" dedi.

DROGBA KONUSU

Dider Drogba konusunda ise Ergün, "Drogba'nın Rize kadrosunda olmaması hocanın taktiridir. Londra'daki rövanşa hazırlıyor olabilir. Bana Drogba'nın biraz dinlendirilmesi, kendini toparlaması, Chelsea maçına hazırlanması gerekir. Mancini bunu düşünerek, Rize'ye götürmeme kararı almış olabilir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şükrü Ergün Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title