Haberler

Suat Şen: "Devir İşlemleri Zaten Sürüyor"

Güncelleme:

TFF'nin 3 pilot takıma gönderdiği yazıyı değerlendiren 1461 Trabzon'un Başkanı Suat Şen, Trabzonspor'un zaten satış işlemlerine başladığını belirtti.

– TÜRKİYE Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendileri de dahil 3 pilot takıma gönderdiği yazıyı değerlendiren PTT 1'inci Ligi takımı 1461 Trabzon'un Başkanı Suat Şen, " Trabzonspor, zaten satış ve hisselerinin devriyle ilgili olarak çalışmalara başlamıştı" dedi.

Trabzonspor ile 1461 Trabzon, Ankaraspor ile Polatlı Buğsaşspor ve Konyaspor ile Torku Konyaspor arasındaki bağın en geç 13 Mayıs 2013'e kadar kesilmesi, aksi takdirde bir üst lige yükselmeleri ve play off oynamalarının imkansız olduğunu belirten federasyon yazısının kulübe ulaştığını belirten 1461 Trabzon Başkanı Şen, şunları söyledi:

"Daha önce de federasyona, bu konuda kamuoyunda bilgisizlikten kaynaklanan bir kaos olduğunu iletmiştik. Federasyondan yazımıza cevap geldi. Yazıda bizim bilmediğimiz, farklı bir şey belirtilmedi. Trabzonspor ile 1461 Trabzon arasındaki ilişkinin kesilmesi ve bağımsız bir kulüp haline getirilmesinden sonra Süper Lig'e çıkma hakkına sahip olacağı bildirildi. Trabzonspor, 1461 Trabzon'un satılması ve hisselerinin devriyle ilgili olarak çalışmalara başlamıştı. Federasyon, bu çalışmaların 1'er haftalık periyotlar halinde kendilerine rapor edilmesini ve 13 Mayıs'ta da bu şirket devrinin gerçekleşmesini istiyor. Dolayısıyla 13 Mayıs'a kadar 3 haftalık bir süre bulunuyor. Bundan sonra şirket işlemlerinin biraz daha hızlı bir şekilde federasyonun belirttiği takvime uygun olarak yapılacağını ve hak etmesi halinde 1461 Trabzon'u Süper Lig'de oynayacağını düşünüyorum."

"GÖRÜŞ SÜPER LİG YÖNÜNDE"

Trabzonspor'un kulübü bağımsız hale getirerek 1461 Trabzon'un Süper Lig'de oynamasına yönelik bir görüşü olduğunu da vurgulayan Başkan Suat Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü hem maddi, hem manevi anlamda ciddi kazanımları var. Bu sporcu kadrosunun, teknik kadronun da hak etmesi halinde Süper Lig'de oynaması gerektiğini düşünüyoruz. Ligde play off oynama şansımız var. Federasyon, o döneme kadar bu işlemlerin yapılmaya başlandığına dair çalışmalarımızı görmek istiyor. O anlamda bu yazının bizi şaşırtacak veya bize herhangi bir sürpriz yaratacak bir durumu yok. 1461 Trabzon, bu yıl sadece Trabzon'un değil, bütün Türkiye'nin gönlünü kazandı. Gerçekten lig ve kupada çok büyük işler başardık. Dolayısıyla takımın sezon sonuna doğru form düşüklüğü olmasını, hocalarımız da bekliyordu. Bazı maçlarda da iyi oynamamıza rağmen şansız bir şekilde mağlup olduk. İnanıyorum hafta sonunda Göztepe karşılaşmasında sahada beklediğimiz, arzu ettiğimiz 1461 Trabzon takımını göreceğiz ve kazanan da biz olacağız."

FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Suat Şen Türkiye Spor Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi! Jose Mourinho resmen Fenerbahçe'de

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title