Haberler

River Plate, Galatasaray'ı 7-6 Yendi

Güncelleme:

Antalya'da düzenlenen turnuvada Galatasaray, normal süresi 1-1 sona eren maçta River Plate'e penaltılarla 6-5 yenildi ve turnuvada Neymar'ın takımının rakibi oldu.

Özel hazırlık turnuvasında River Plate ile karşılaşan G.Saray normal süresi 1-1 biten maçta River Plate'e 6-5 kaybetti. Bu sonucun ardından River Plate, International Royal Cup finalinde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Alanya Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray, Antalya kampının ilk maçında Arjantin Ligi ekiplerinden River Plate ile karşılaştı.

Arjantinli genç oyuncuların sert müdahaleleriyle damga vurdukları maçta sarı-kırmızılılar, Goran Pandev'in 41. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

9 DEĞİŞİKLİK BİRDEN!

Hamza Hamzaoğlu maçın ikinci yarısında tüm takımı değiştirdi. 49'da Pandev'in yerine Burak Yılmaz'ı sahaya süren Hamzaoğlu, 62. dakikada 9 oyuncu değişikliği birden yaptı. Bu dakikada Sneijder, Semih, Telles, Melo, Sabri, Selçuk, Hakan, Bruma, Olcan, Burak ve Alperen oyuna dahil oldu.

BURAK YILMAZ ŞOKU

Maçın 50. dakikasında Pandev'in yerine dahil olan Burak Yılmaz, bir pozisyonda kasığını tutarak acı içinde yerde kaldı. Burak Yılmaz'ın sakatlanarak oyundan çıkmasıyla oyuncu değiişiklik hakkı dolan G.Saray maça 10 kişi devam etti.

SKANDAL GOL

Konuk ekip River Plate, maçın 87. dakikasında serbest vuruşta Diaz'ın golüyle maçta skora denge getirdi. Serbest vuruşta G.Saray'ın baraj kurmakla uğraştığı sırada hakemin düdüğünü beklemeden yaptığı vuruşla ağları havalandıran Diaz'ın golüne sarı-kırmızılı oyuncular uzun süre itirazda bulundu.

SABRİ KADER PENALTISINI KAÇIRDI

Maçın 90 dakikasın 1-1'lik eşitlikle sona erince maç penaltılara gitti. 5'er penaltılar sonucunda da kazanan çıkmadı. Seri atışlarda River Plate, üstünlüğü sağladı ve turnuvada finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Goran Pandev Galatasaray River Plate Antalya Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

AbartmaMobil-IOS:

4 den aşagısına alışık degil cacık ondan 6 yemiş birşey olmaz alışık o takım

10
34
yanıtYanıtla
poyrazkarayelMobil-ANDROID:

cincon 7 yedi

4
20
yanıtYanıtla
gercekten gurur verici...:

kemalistlerin takimi yenilmeye mahkümdur. . hep böyle olsun. . amin. .

2
10
yanıtYanıtla
ispanyilMobil-ANDROID:

fenevliler acı varmi acı şikeciler 2 senedir avrupa görmediniz

4
5
yanıtYanıtla
Çrm ??GS ??Mobil-ANDROID:

Sağlık olsun nede olsa hazırlık maçı 4 lig ekibiyle maç yapmadık herkes kendi dengi ile oynasın ondan sonra yorum yazsın

2
5
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

böyle acemilik olur ya.9 oyuncu birden değiştirilir mi.birini bırak sakatlık olur diye.komedi bunlar .

4
2
yanıtYanıtla
himmetmobilWeb@haberler.com:

Sabri reyizimizin cani sagolsun.

3
3
yanıtYanıtla
nuri gülle:

fenerli sincaplar balıklama atlamiş . . Daha dün alanyaspor''u yenemeyen şikeciler hangi yüzle konuşuyor ?

2
2
yanıtYanıtla
hisa:

sabri vuruyor :)

2
1
yanıtYanıtla
Abartma kekoMobil-IOS:

Penaltılarda yemiş şikebahçeli :)

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title