Haberler

Karşıyaka'ya İlk Golü Atmak Yaramadı

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor karşısında olduğu gibi dünkü Samsunspor maçında da 1-0 öne geçen Karşıyaka, bu üstünlüğünü koruyamadı.

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor karşısında olduğu gibi dün de Samsunspoar maçında 1-0 üstünlüğünü koruyamayan Karşıyaka, üst üste 2. mağlubiyetini aldı.

Dyo Alsancak Stadı'nda ağırladığı Samsunspor karşısında henüz 1. dakikada Umut Koçin'in attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-1 mağlup olan Karşıyaka, ilk devrenin son 2 haftasına 18 puanla 12. sırada girdi.

Ligde bu sezon 8 kez maçlarda öne geçmeyi başaran yeşil kırmızılı ekip, bunlardan 5'inde üstünlüğünü koruyamadı.

Bu müsabakalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Karşıyaka, daha önce öne geçtiği Şanlıurfaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Adana Demirspor karşılaşmalarında sahadan beraberlikle ayrılırken, Balıkesirspor ve Samsunspor maçlarında ise puan alamadı. Yeşil kırmızılı ekip Adanaspor, Fethiyespor ve 1461 Trabzon maçlarını ise galip tamamladı. Manisaspor karşısında ise yenik duruma düşmesine rağmen müsabakayı galip bitirdi.

Samsunspor karşısında bu sezon 8. sarı kartını gören Burak Karaduman ikinci kez cezalı duruma düştü.

Yeşil kırmızılı ekip ilk devrenin son 2 maçında diğer İzmir temsilcisi Bucaspor ve Ankaraspor ile karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Dyo Boya Fabrikaları Balıkesirspor Samsunspor Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title