Haberler

Kardemir Karabükspor - Sivasspor Soyunma Odası

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Sivasspor'un maçını değerlendirirken, "Rakibimiz kazanmak için her şeyi yaptı.

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Sivasspor'un maçını değerlendirirken, "Rakibimiz kazanmak için her şeyi yaptı. Çekişmeli bir maç oldu. Maçı koparabilecek pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik. İlkler her zaman zordur ama oyuncularımız kazanmasını bildik, mutluyuz" dedi.

Karabükspor'un yeni transferi Shelton, sakatlığı yüzünden takımla fazla çalışma imkanı olmadığını belirttti. , "Zamanla daha iyi olacağım. Kendimi Süper Lig'de ispatlayacağımı iyi biliyorum. Emenike ile de kıyaslanmak istemiyorum" diye konuştu.

ÇALIMBAY: "İLK MAÇ ZOrduR"

Ligin ilk maçını oynamanın zor olduğunu belirten Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, "İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Son paslarda çok eksiğimiz vardı. Yüksek performans beklediğimiz oyunculardan istediğimiz verimi alamadık. Daha lig çok uzun bir maraton. Bundan sonraki maçları daha iyi oynayarak telafi edeceğiz. Birinci penaltının olmadığını gördüm ama ikincisi verilebilir. Fazla bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Cihan Yılmaz ise, "Karabükspor iyi oynadı. Kendi sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak telafi etmeye çalışacağız" derken Nawratil, çok hatalar yaptıklarını söyledi, "Maçın ikinci yarısında çok uğraştık ama olmadı" diye konuştu. - Karabük / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title