Haberler

İnegölspor'da Yeni Teknik Heyet İçin İmza Töreni

Kulüp Başkanı Korkmaz: "Profesyonel liglerdeki 30'uncu yılımızda, özlediğimiz ve beklediğimiz PTT 1. Lig’e yükseleceğimize inanıyoruz" Teknik Direktör Güldüren: "İnegöl basınından, İnegölspor camiası ve büyük taraftarından, İnegöl'ün ve İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı 5 evladına inanmasını.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un kulüp başkanı İlhan Korkmaz, "Profesyonel liglerdeki 30'uncu yılımızda, özlediğimiz ve beklediğimiz PTT 1. Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz" dedi.

Bordo-beyazlı kulübün tesislerinde, daha önce göreve getirilen Teknik Direktör İsmail Güldüren öncülüğündeki teknik heyet için imza töreni yapıldı.

Korkmaz, törende yaptığı konuşmada, sezon sonunda PTT 1. Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini söyledi.

Eski teknik direktörleri Mehmet Bulut ve ekibiyle yollarını ayırdıklarını hatırlatan Korkmaz, şöyle konuştu:

"Teknik ekibimizi, içimizden yetişmiş, çok saygıdeğer, çalışkan, sevdiğimiz kardeşlerimiz İsmail Güldüren hoca önderliğinde Murat Endes, Özgür Şahin, Hakan Gökkaya ve Hüseyin Yoğurtçu'dan oluşturduk. Onların ve futbolcularımızın gayretleriyle inşallah profesyonel liglerdeki 30'uncu yılımızda, özlediğimiz ve beklediğimiz PTT 1. Lig'e yükseleceğimize inanıyoruz. Kardeşlerimize başarılar diliyorum. İnegöl futbol camiası olarak kardeşlerimize destek çıkacağız, çıkmamız gerekiyor. Onların yanında olmamız gerekiyor ve bunu da İnegöl camiası olarak yapacağımıza inanıyorum."

Güldüren ise çok iyi çalışıp İnegölspor'u hedeflediği bir üst lige çıkarmak istediklerini anlattı.

Korkmaz ve kulübün yönetim kurulu ile İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür eden Güldüren, "İnegöl basınından, İnegölspor camiası ve büyük taraftarından, İnegöl'ün ve İnegölspor'un Türk futboluna kazandırdığı 5 evladına inanmasını ve güvenmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Daha sonra Güldüren ve teknik heyetteki diğer görevliler, sezon sonunda bitecek sözleşmeleri imzaladı. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

İsmail Güldüren İlhan Korkmaz İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title