Haberler

Hollanda'nın Efsane Hocalarından Beenhakker, Hamzaoğlu'nu Aradı

Güncelleme:

Hollanda'nın efsane teknik direktörlerinden Beenhakker, Galatasaray hocası Hamzaoğlu'nu aradı, "Seni kutlarım, başarılarını takip ediyorum." dedi.

Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçı dönüşü sürpriz bir telefon aldı. Genç teknik adam, İstanbulspor'u çalıştırdığı dönemde kendisini bu takıma aldıran Hollanda'nın efsane teknik direktörü Leo Beenhakker tarafından arandı.

"BAŞARILARINI TAKİP EDİYORUM"

Kariyerinde Real Madrid, Ajax gibi takımları da çalıştıran ve şu anda Hollanda Ligi takımlarından Sparta'da Spor Müdürü olarak görev yapan 72 yaşındaki efsane teknik adamın Hamzaoğlu'na, "Seni kutlarım. Başarılarını takip ediyorum. Önünde uzun ve büyük bir teknik adamlık geleceği var" dediği bildirildi.

Beenhakker'in, Sneijder'in hocası olması sayesinde Hamzaoğlu'ndan haberdar olduğu ve Türkiye'deki dostları sayesinde Hamzaoğlu'nun telefonunu bulduğu da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Leo Beenhakker Galatasaray Hollanda Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Herkes Mobil-IOS:

GS TS BJK Fen. Teknik direktörsüz oynar Gitsin Balıkesir'i kurtarsın ozamam imparator olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title