Haberler

Galatasaraylı Pandev, Genoa'ya İmza Attı

Güncelleme:

Galatasaray'da kadroya girmekte zorlanan Goran Pandev, İtalya'nın Genoa takımıyla 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Makedon golcü, sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılıyor. Sezon başında Napoli'den Galatasaray'a transfer olan ancak beklentilerin uzağında kalan Makedon oyuncu Goran Pandev, Milano'da Genoa'ya imza attı.

GENOA'YA İKİ YILLIK İMZA ATTI

Sport Mediaset'in haberine göre; Pandev dün akşam İtalya'daydı. Milano'ya giden oyuncunun burada kendisini Genoa'ya bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi. Kontratın iki yıllık olduğu, bir yıl da uzatma opsiyonu bulunduğu ifade edildi.

YILLIK 1 MİLYON EURO ALACAK

Makedon golcünün alacağı ücret de belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibe Cesare Prandelli'nin isteğiyle, Dzemaili ile birlikte gelen 31 yaşındaki futbolcu, ligde golle tanışamazken, kupada ise 7 gol kaydetti. Galatasaray'da yıllık 2.4 milyon euro kazanan Pandev'in Genoa'dan yıllık 1 milyon euro alacağı yazıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Goran Pandev Galatasaray Milano İtalya Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

T.COŞKUN:

ADAMA NE KIZAYIM. . . . PRANDELLİ''NİN GALATASARAY''A ATTIĞI (DZEMAİLİ DAHİL)20 MİLYON TL. LİK KAZIK. . . BİR GALATASAY''LI DA ÇIKSIN. . . BU ADAMI FUTBOL CAMİASINA AFİŞE ETSİN. . . KARAKTERSİZ FUTBOLCULARA ARACILIK EDİYOR, KENDİ ÜLKESİNİN TAKIMLARINI KOLLUYOR DİYE. . . . 400 MİLYON DOLAR BORCU OLAN KULÜBÜN BORCUNUN NASIL YAPILDIĞINI GÖRÜN. . . HAMİT 3. 5 MİLYON, SELÇUK VE BURAK 3''ER MİLYON EURO GARANTİ PARA ALIYORLAR. . . YURTDIŞINDA YARI PARASINA OYNASINLAR ADIMI DEĞİŞTİRİRİM

19
0
yanıtYanıtla
sarMobil-ANDROID:

gs a kazik atanlardan hesabi soracak bir yonetim yokmu?2.4 milyon bu adama nasil verilir?

9
0
yanıtYanıtla
parsMobil-ANDROID:

gs de ederinin 5 misli para kazanan bir yığın oyuncu var.selçuk pandev burak dzemaili sabri olcan tarık bruma umut say say bitmez

7
0
yanıtYanıtla
Karadeniz Çepni TİMmobilWeb@haberler.com:

1milyon euro veriyo yillik genoa iyi veriyo gerçekten anlamiyorum

5
0
yanıtYanıtla
baba...mobilWeb@haberler.com:

Yakında bu büyük kulüplerde batar, borçları almış başını gidiyor, GSnin yaklaşık 900 milyon tl borcu var diyorlar..

4
0
yanıtYanıtla
amele:

bu adama 1 milyon euro az 5 milyon euro eder cinconlar

3
1
yanıtYanıtla
amele:

bu adama 1 milyon euro az 5 milyon euro eder cinconlar

3
1
yanıtYanıtla
GALATALImobilWeb@haberler.com:

Suc kimde her zaman oldugu gibi getirenlerde ya bide adam gibi futbolcu alin kokanalara gerek yok bunlara bu paraya alanlarin hepsini kenara cekip hesap sorulmali GS zararini onlardan almali..

3
0
yanıtYanıtla
xxxxmobilWeb@haberler.com:

Bu caruk curuk topculari takimlara kakalayan basta bunlarin menejerlerine ve bu oyunculara o kadar parayi hic hesap edip dusunmeden veren spor takimlarin baskan ve yoneyicilerin allah belasini versin..

2
0
yanıtYanıtla
Mevve:

Agalar gs bu kadar hava yapıyor ama vergı borcunu ödemıyor mıljonlarca Euro borcu olan gs kendısıne turk takımı dıyor!! Onu bunu bılmem vergı tuyu bırmemıs cocukların, vatanda yaşayan ınsanların devlet tarafından verılen hakkıdır buyrun gs bu vatanda yaşayan ınsanların parasını ödemıyor sonra da bes para etmez yabancıya mıljonlarca Euro ödüyor !!!!!!

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title