Haberler

Galatasaraylı Futbolculardan Uzaya Şampiyonluk Mesajı

Galatasaraylı futbolculardan Bruma, Emre Çolak ve Tarık Çamdal, uzaya şampiyonluk mesajı gönderdi.

Galatasaraylı futbolculardan Bruma, Emre Çolak ve Tarık Çamdal, uzaya şampiyonluk mesajı gönderdi.

Ülker Metro, enerji testlerinin üçüncüsünde İTÜ Enerji Enstitüsü işbirliği ile bir kişinin mesajını uzay sınırına çıkaracak Metronot'u tasarladı. Metro enerji depolama bisikletleri, 25 Şubat 2015 Çarşamba günü Galatasaraylı futbolcuların enerjisini depolamak için Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanındaydı. Galatasaraylı futbolcular Bruma, Emre Çolak ve Tarık Çamdal, hem uzaya gönderilmek üzere mesajlarını yazdı hem proje için gerekli olan enerjinin üretimine katkı sağladı. Futbolcular, özel tasarım bisikletlerde pedal basarak enerji ürettiler. Aynı zamanda bu enerjiyle çalışan parkur üzerinde birbirleriyle yarıştılar. Bu mini parkurda kazanan futbolcu Emre Çolak oldu.

Proje için enerji üretimine katkıda bulunan futbolcuların uzaya mesajları şöyle oldu:

Emre Çolak: "Dördüncü yıldızı görürsen ona söyle. Sezon sonunda göğsümüzde olacak!"

Bruma: "Bu enerjiyle burada şampiyon olacağız, uzaydan bile duyulacak."

Tarık Çamdal: "Enerjimiz yüklendi! Liderliğimiz sezon sonuna kadar devam edecek." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tarık Çamdal Emre Çolak Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title