Haberler

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile Yolları Ayırma Kararı Aldı

Güncelleme:

Lig TV, Fenerbahçe yönetiminin Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı aldığını ve bununla alakalı olarak olağanüstü toplanacağını duyurdu.

Medipol Başakşehir yenilgisi Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla oldu. Sarı Lacivertli yönetim teknik direktör Vitor Pereira ile yolları ayırma yönünde fikir birliğine vardı.

Olağanüstü toplanma kararı alan Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik adamın sezon boyunca yaptığı hataları masaya yatıracağı öğrenildi.

"HEMEN GİTSİN"

Bazı yöneticilerin Vitor Pereira ile hemen yolları ayırmak gerektiği yönünde görüş bildirdiği, yönetim kurulu toplantısında ise bu fikri dile getirecekleri belirtildi. Olağanüstü toplantıda Portekizli teknik adamın kaderinin çizileceği öğrenildi.

Medipol Başakşehir maçının ardından Nani'nin Lig Tv'ye yaptığı açıklamalar ve sorunların geçmişe yönelik olduğunu işaret etmesi de yönetimin dikkatini çekti.

İSTENİLEN FUTBOLU OYNATAMADI

Yönetimin, sarı lacivertli kulübün tarihinin en önemli kadrosunu oluşturulmasına rağmen, sezonun büyük bir bölümünde 11 oluşturamayan, istenilen futbolu oynatamayan Portekizli teknik adamın yerine yeni isimlerle görüştüğü ve bazı temaslarda bulunduğu kaydedildi.

(Lig TV)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Başakşehir Lig Tv Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

kartal:

geç kalınmış karar

9
9
yanıtYanıtla
kemal:

aziz efendi gitmeden klüp iflah olmaz

13
1
yanıtYanıtla
sn yıldırımı destekliyoruz:

valla fenerin derdi aziz yıldırım demedi demeyin ama bir gs li olarak en az ölene kadar başkan kalmasını isterim.

11
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hep 1-0 aldı maçları

6
1
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Jürgen Klinsmann gelmeli bu Adam ucurur bizi Alman Milli Takimini bu Adam yarati Jogi Low kopya etti hic bir basarisi yoktu onceden

1
5
yanıtYanıtla
Muhtar:

Beter olsun fener beter. . .

3
2
yanıtYanıtla
Juninho:

Siz kendi derdinize yanıp daha beter olursunuz inşallah. amin

yanıt0
yanıt0
cemil:

tazminat parasını kim ödeyecek tabiki kulüp demi azizin cebinden çıkan birşey yok nede olsa oyuncak gibi takımla oynuyor ersun şampiyon yapıyor beğenmiyor kov gitsin ismaili kov ama pereira yabancı söke söke alır tazminatını

4
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

bu Adam hemen gidsin. Klopp gelseydi süper olurdu Fenere cok yakisirdi ve basarili olurdu bak Liverpoola. sakin ama sakin lucescu yada Mustafa denizliyi yada daumu falan getirmeyin.

0
3
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

AZİZE, MAHMUDE VE FB RESMEN KOMEDİ DANS ÜÇLÜSÜ YENİ HOCA GELSE NE DEĞİŞCEKKİ GENE TRANSFERLERİ AZİZE YAPCAK ŞUNU OYNAT BUNU OYNAT DİYCEK ŞUNA YENİ TEKNİK DİREKTÖR DEMESEKTE YENİ KUKLAMI DESEK ACEP AHAHAHAHAAA

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title