Haberler

Fenerbahçe'nin Yerli Futbolcuları Bruno Alves'i İstemiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, takımdaki yerli futbolcuların Bruno Alves'i takımda istememesi sebebiyle Portekizli yıldızın sözleşmesinin uzatılmasını askıya aldı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves hakkında olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

Sabah gazetesinin haberine göre, takımdaki yerli oyuncuların Alves'e tepkili olması nedeniyle Portekizli yıldızın sözleşmesinin uzatılması askıya alındı.

AYNI TAKIMDA OLMAK İSTEMİYORLAR!

İki yıl önce Salih Uçan, geçtiğimiz günlerde de Uygar Mert Zeybek'e antrenmanda sert girerek sakatlanmalarına neden olduğu için Türk futbolcular Alves ile aynı takımda oynamak istemediklerini açık bir şekilde dile getirdi.

SÖZLEŞME UZATMA ASKIDA

Teknik direktör Vitor Pereira'nın da finalde bu nedenle Alves'i oynatmadığı öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin bu gelişme sonrası "1 yıllık yeni sözleşme" konusunu beklemeye aldığı bildirildi.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO KAZANIYOR

35 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Bruno Alves, 2013 yılında 5.5 milyon Euro bonservis bedel karşılığında Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımından transfer edildi.

Fenerbahçe, Portekiz Milli Takımı'nda da oynayan tecrübeli futbolcuya yılda 2.5 milyon Euro garanti para ödüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

FENERASYON:

Biz de zannettik ki, sahte çürük raporuyla askerden kaçan, taraftarına pavalı köpekler diyen ve şike yaparak feneri milyonlarca dolar zarara uğratan baş şikeci küfürbaz Azizi takımda istemiyorlar. Ama nerede o günler? Tescilli şikeci Fenerbahçe taraftarı aynı tas aynı hamam. hala akıllanmamışlar ve dosyası bu Kadar kabarık birinin arkasında duruyorlar. Dolayısıyla Fenebahçeye her şey müstahak. GS iyi yapıyor bunlara. Sahasında kupa kaldırıyor, ayrıca her sene vurup kırbacı veriyor ayarı eziklere.

17
7
yanıtYanıtla
memo:

bence tüm yabancilari gönderin. yerlerinede alt yapidan gencleri koyun nebileyim yoldan gecen herhangi birini koyun sonuc bundan farkli olmaz. en azindan paralarimiz yabancilara gitmez. milyonlar hacayip sampiyon olamayan kupa kaldiramayan bir fb`li olarak utaniyorum. kimse hatalarina kilif aramasin. sampiyon besiktas ve kupa sampiyonu gs´yi kutluyorum.

17
1
yanıtYanıtla
sefilix:

bende aziz başkanı istemiyorlar sandım. bugün bir yorumda okudum kesin azizi başkan gs li diye yazmış biri. içimizdeki gizli gs li demiş. gs en çok kupayı onun başkanlığında almış. ama saçma ya. gs ye başkan olsa demek ki tüm kupalar gs nin olurdu. keşke tff başkanı olsa :)

9
2
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE SPOR:

Lig şampiyonluğunu BJK ve kupayı GS gibi büyük takımlara kaptıran, Van Persie, Nani, Alves ve Diego gibi yıldızlarını satmayı düşünen FB çıldırmış olmalı. Son iki sezondur sıfır kupa ile ikinciliği kimseye bırakmayan şikeci FB bu başarısıyla adeta göz kamaştırıyor. Aziz Başkan ise her başarısızlıktan sonra ağlamaya ve rakiplerine saldırmaya devam ediyor. Oysa bu yıldızlara sezon başında ne methiyeler düzülmüştü. FB bu kadroyu bir daha kuramaz. Ama FB hala 3 yldız ve 34 kupalı. İyi ki FB''li değiliz

5
3
yanıtYanıtla
özfb li:

rakiplerinden 15 sene önce stadını yaptın, taraftarın en güçlüsü, her şeyin var, onlar borç batağında sen değilsin ona rağmen ezip geçmen gerekirken, 3de 1 oranında bile şampiyon olamyorsan bırakıp gitmelisin. . . tek suçlu sensin, etrafın futbol cahilleriyle dolu. . . artık bırak sığacağın hiç bir yalan fb taraftrını rahtlatmaz. . mesisi ve ronaldoyu alamayacağına göre zaten kimi alsan boş. . . , alvesin yerine baa, josefin yerine ozan, markoviçin yerine volkan banko oynasaydı, v. perise ile . . . fb banko şampiyondu.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

akepe nezam gidecek

1
0
yanıtYanıtla
romisAdınızı Yazın:

erken emeklilik yoksa akp yıkılsın

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title