Haberler

Eczacıbaşı Vitra, Şampiyonlar Ligi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Geçen sezonun Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen sezonun Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA, 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi hazırlıklarını sürdürüyor.

Eczacıbaşı VitrA, bu sene 14. kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi C grubunda yer alan ve ilk maçını 27 Ekim'de yapacak olan Eczacıbaşı VitrA, yeni kadrosuyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Eczacıbaşı VitrA Takım Antrenörü Giovanni Caprara, daha iyisini yapmak için çalıştıklarını belirterek, "Takımım ile ilk sezonumda şampiyon olma mutluluğuna eriştik. Bu sezon da grubumuzda güçlü rakiplerimiz var ve biz de iyi bir ekiple sezona hazırlanıyoruz. Geçen sezon şampiyonluk yaşayanlar ile kadromuza dahil olan yeni oyuncularımızdan oluşan kadroyla, her gün daha iyi olmak için çalışacağız. Bu sene ayrıca Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün 50. yılı ve kulübümüz için çok anlamlı bu yılı kupalarla kutlamak çok istiyoruz" dedi.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Neslihan Demir Güler ise, hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceklerini ifade ederek, "İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Lige galibiyetle başlayıp, sonuna kadar da hedeften sapmadan, finale çıkmak arzusundayız. Bu üst düzey ligde mücadele etme hakkını elde eden her takım çok iyidir ve rakiplerimiz de bizim gibi aynı hedef için sahaya çıkacak. Zorlu ve güzel maçlar olacağına inanıyorum. Hedeflerine ulaşabilecek kapasiteye sahip bir takımız" şeklinde konuştu.

Eczacıbaşı VitrA'nın 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi rakipleri ise şu şekilde:

"Agel Prostejov Çek Cumhuriyeti, Chemik Police Polonya, Pomi Casalmaggiore İtalya." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vitra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title