Haberler

    Diego'nun Sivasspor'a Karşı Oynaması Zor

    Fenerbahçe Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu Diego Ribas ve Hakan Çinemre'nin sağlık durumlarıyla ilgili Fenerbahçe Televizyonu'na konuştu.

    Burak Kunduracıoğlu, “Diego’nun üst adelesinde kısmi bir yırtık olmuştu. Dün itibariyle artık süratli koşularında herhangi bir sıkıntı kalmadığı için topla saha egzersizlerine başladık. Yarın olmasa bile diğer gün takımla birlikte antrenmanlara başlatmayı düşünüyoruz. Perşembe günü antrenmanlara başlarsa Cuma günü (Sivasspor) oynama şansı çok az olur. Önümüzdeki hafta kupa maçı var sonrasında da lig maçımız var. Bu maçlara daha hazır hale gelir. “ dedi.

    Kunduracıoğlu, Hakan Çinemre için ise; “Çinemre ayak bileiğini burktu. Çok ciddi bir burkulma oldu. Onun tedavilerine devam ediyoruz. İyi gidiyoruz şimdilik. Henüz çok yeni, 1 haftalık bir süre geçti. İki bağda kopma var, kemikte ödem var. Sağdan bir burkulma oldu diyebiliriz.” diye konuştu.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hakan Çinemre Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title