Haberler

CAS'tan UEFA'ya Tavsiye: Fred İçin Fenerbahçe'ye Tazminat Ödeyin

Güncelleme:

CAS, Shakhtar Donetsk'li Fred'in maçta oynamasına itiraz eden Fenerbahçe'nin başvurusunu olumlu karşıladı, UEFA'ya "Fenerbahçe'ye tazminat ödeyin." dedi.

Shakhtar Donetsk ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında rakibin, dopingli çıkan oyuncusu Fred'i oynatmasına itiraz edip konuyu UEFA'ya sonra da CAS'a taşıyan F.Bahçe'ye müjdeli haber geldi. FIFA Disiplin Komitesi'nin Fred'e 1 yıl ceza vermesi üzerine CAS, UEFA'ya sarı­lacivertli kulübe tazminat ödemesi konusunda tavsiyede bulundu.

Rusya basınına konuşan Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin; "Haberler doğru. Sonuçlar pozitif. Ancak, kulüp olarak UEFA'dan gelecek resmi evrakları bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

LUCESCU, "UMARIM TESTİ GEÇECEKTİR" DEMİŞTİ

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise, o dönem Fenerbahçe maçından sonra düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında görev verdiği Fred'in durumuna ilişkin "Komplike bir şey yok. Fred'in oynamaması tavsiyesinde de bulunmuşlardı. Bu, gayri resmi bir tavsiyeydi. Bu bir testti. Onunla ilgili resmi bir karar mevcut. Muhtemelen doktorun sorumlu tutulması gerekiyor. 13 kilometre koşan bir futbolcunun herhangi bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Umarım ikinci testi geçecektir" yorumunu yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shakhtar Donetsk Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ayhan:

ivan bebek in fb yi doğramasının tazminatını kim ödeyecek ?

14
4
yanıtYanıtla
şikeci biziz(ts-gs):

o dönem kendini çok güçlü gören kibirli hain örgüt, fb yi ele geçirmek kanını emmek(gs gibi, parasını)için, fb ye kumpas tezgahladılar, akılları sıra güç kendilerinde idi, yaptıkları yanına kar kalacaktı, kimse bunları sorgulayamayacak, eğer o kanunu geçirebilselerdi aziz başkanı 45 yıl içeri tıkacaklar, fb ye ölümü gösterip(düşmeyi), hastalığa(puan silmeye) razı edip, bak şikeyi de kabul ettiler deyip, fb başkanını değiştirip, fb nin yönetimine, yani parasına konacaklardı. ama kendileri TARUMAR oldular.

12
3
yanıtYanıtla
a tim:

ben gs liyim ama futbolu cirkinlestirenlere karsiyim kim olursa olsun suanki türkiye ligi ilgi görmüyorsa birseyler ters gidiyor demektir medya yöneticilerde dahil

yanıt0
yanıt0
reALİTE:

o sene şike yok diyemeyiz var hemde şikenin babası var. 1- 8taş bilerek ve isteyerek ts yeevinde yenildi. 2- gs de bilerek evinde ts ye yenildi, 3- gb li hurşit ts için oynadık dedi, 4- buca ts ye evinde çok aleni yattı(defansdaki futbolcuyu cin çarpmıştı) 5- karabük hiç terlemeden evinde ts den 4 yedi. 6-bursa borcumuzu ödedik dedi. 7-daha varda saymaya ne lüzum var. . 8- ts bir daha o puanları rüyasında görebildimi??? hiç ilk 2 ye girebildimi. . halep ordaysa arşın burda misali ASIL ŞİKECİ TRABZONDUR.

10
4
yanıtYanıtla
ahs325:

çok doğru yazmışsın. ts puan farkı kapanınca kalan bütün maçları nasıl kazandı ve şikeyi Fenerbahçe nasıl kendi kendine yaptı. başka takımların esamesi okunmuyor. Fenerbahçe li olmak başka takımı tutmamaktır. bukelamun olmamaktır.

yanıt6
yanıt3
adanalı celal:

yüzde bin doğru bir yorum. . adanadan selam olsun fb lilere

yanıt3
yanıt1
gog:

Hasan Şaş tedavi amaçlı ilaç kullanınca 6 ay gökhan gönül e ceza yok 7ezikşikebahçe

5
9
yanıtYanıtla
KARAR:

Gerizekalı ya da eziksin

yanıt7
yanıt0
the end parelel:

parelelci deyince aklıma nedense, yalancı, ikiyüzlü, kumpasçı, iftiracı, paraya tapan, sahtekarlar geliyor, sn bahçelinin dediği gibi islamiyetin yüzkaraları bunlar, ulan ne işiniz var futbolla, gayeniz hizmet olsaydı, kumpasla şikeyle değil, elif-ba lar, ilmihaller le uğraşmanız lazımdı ne menem pis bir yapıymışsınız, size verilen her 1 kuruş hayır, haram olsun, zaten herkes haram ediyor, içinizdeki 3-5 TROLDEN başkası kalmadı, böcekler deşifre olalı hocanızın evliyalığı da bitti, sadece beddua sı kaldı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title