Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve zirve hesapları yapan Yeni Diyarbakırspor'dan hakemlere teşekkür mesajı geldi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve zirve hesapları yapan Yeni Diyarbakırspor'dan hakemlere teşekkür mesajı geldi.

Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan'da Çankırıspor ile deplasmanda ve 19 Nisan da Diyarbakır'da yapılan Sivas Dört Eylül Belediyespor maçının hakemlerine iyi yönetimlerinden dolayı teşekkür edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Deplasmanda oynadığımız Çankırıspor müsabakasında görev yapan orta hakem Atilla Karaoğlan, yardımcı hakemler Bayram Aydın ve Ahmet Alemdar ile dördüncü hakem Nihat Hartlı, 19 Nisan Pazar günü kendi sahamızda oynadığımız Sivas Dört Eylül Belediyespor karşılaşmasını yöneten orta hakem Ali Şükrü Beldüz, yardımcı hakemler Hakan Eygü ve Ünal Doğru ile dördüncü hakem Tolga Sancak'ı başarılı yönetimlerinden dolayı kutluyoruz. Futbolun olmazsa olmazı olan hakemlerimizin sahadaki futbolu güzelleştirecek ve sonuca etki etmeyecek başarılı yönetimler göstermesi tüm futbol ailesi gibi bizi de mutlu edecektir. Dileğimiz hakem kararlarının futbolun önüne geçmediği ve sahada alınacak sonuçlara olumsuz yönde etki etmeyen hakem yönetimlerinin devam etmesidir."

Kaynak: AA / Yerel

Eylül Belediyespor Diyarbakırspor Karaoğlan Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title