Haberler

Ekrem İmamoğlu'yla Program Yapan Ahmet Hakan'a Sosyal Medyada Tepki Yağdı

Güncelleme:

Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Hakan'ın programı erken bitirmesi ve sergilediği tavır, sosyal medyada tepki çekti.

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Gazeteci Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu'na karşı sergilenen tavır sosyal medyada gündem oldu. Ayrıca programın erken bitirildiği iddiası da Twitter'da çok konuşuldu.

Ekrem İmamoğlu, dün gece 22.00-00.00 arası yayın yapması beklenen Tarafsız Bölge programına konuk oldu. İmamoğlu, Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularına cevap verdi.

MESLEKTAŞLARI DA TEPKİ GÖSTERDİ

CNN Türk, Tarafsız Bölge programının yayın süresi 120 dakika olarak belirledi. 22.00'da başlayan programın 00.00'da bitmesi bekleniyordu. İmamoğlu'nun İBB'deki israf iddialarını anlatacağı sırada araya giren Hakan, "Süre bitti" dedi. İmamoğlu da bunun üzerine "12'de bitecek dediler" diye konuştu. Hakan, programı 1 saat 28 dakika sonra bitirdi. Bunun ardından Hakan'ın programı gelen bir talimat üzerine erken bitirdiği iddia edildi. Sürenin erken bitmesi Twitter'da gündem oldu. Hakan'a meslektaşı Sevilay Yılman ve Ömer Turan da tepki gösterdi.

Twitter'da Hakan'a yönelik bazı tepkiler;

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Sosyal Medyada Ahmet Hakan'a Tepki Yağdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Ekrem İmamoğlu İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title