Haberler

Sosyal medya fenomeni Emily Hartridge, trafik kazasında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Emily Hartridge, kullandığı elektrikli scooter'a kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Fenomenin ölüm haberi sosyal medya hesabından duyuruldu.

Sosyal medya fenomeni ve televizyon sunucusu olan Emily Hartridge, İngiltere'de elektronik scooter kullanırken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti.

"ONSUZ BİR ŞEYLERİ HAYAL ETMEK ZOR"

36 yaşındaki fenomenin ölüm haberi, Instagram hesabından duyuruldu. Hartridge'in Instagram adresinden yapılan açıklamada, "Herkese merhaba. Bu, Instagram üzerinden söylenecek korkunç bir şey ama bugün çoğunuzun Emily'yi görmeyi beklediğini biliyoruz ve bu, aynı anda sizinle iletişim kurmanın tek yolu. Emily dün bir kaza geçirdi ve hayatını kaybetti. Hepimiz onu sevdik ve asla unutulmayacağız. Çok fazla hayata dokundu, onsuz bir şeyleri hayal etmek zor. Çok özel bir insandı" ifadeleri kullanıldı.

Emily Hartridge'in YouTube hesabında 350 bin abonesi ve Instagram hesabında 45 bin takipçisi vardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

seyfo:

ölüm bir gerçek ondan kaçış yok ister sosyal medya fenomeni ol ister padişah

71
5
yanıtYanıtla
EMRED:

HAKLISIN

yanıt6
yanıt0
Serhat:

Doğrudur kardeşim ölüm haktır...

yanıt33
yanıt3
CONI:

Tukureyim Mursiye bize ne lan bize ne sovcu insanlar sizi !!!1

14
45
yanıtYanıtla
LAN BABAN:

BENDE SANA TUKUREYIM SEN GÖNÜL BAĞI DENEN BİRSEY BİLMEZSİN KENDİN SEVİMİYORSAN SEVENLERE SAYGI DUYMALISIN LAN!

yanıt2
yanıt3
Ediz:

Ölüm ne bir dakka erken ne bir dakka fazla gerçek hakikat bu

39
4
yanıtYanıtla
ASLI:

ÖLÜMÜN NERDE NASIL NE ZAMAN GELECEĞİNİ KİMSE BİLEMEZ ONUN İÇİN HİÇ BİR ŞEYİ TAKMADAN HAYATI MUTLU YAŞAMAK LAZIM BU DÜNYA BİR KERE GELİYORUZ HAYATIN DİBİNE KADAR TADINI ÇIKAIRP YAŞAMALIYIZ.

8
17
yanıtYanıtla
vatandaş:

bir kere geliyorsun da ahirete iki defa gitmiyorsun

yanıt26
yanıt6
DDD:

ASLI DAYIIII SEN TAM BİR MALSIN

yanıt5
yanıt4
ADA:

LENSLERI COK GUZELMİŞ

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title