Haberler

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Güncelleme:

Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş, dün yayınladığı hip hop tarzındaki 'Derdim Olsun' şarkısıyla YouTube trend listesinde birinci oldu. Aktaş'ın şarkısı 5 saatte 4 milyondan fazla izlendi.

Çektiği vine videolarıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, yayınladığı 'Derdim Olsun' şarkısıyla saatler içinde tıklanma rekoru kırdı.

5 SAATTE 4 MİLYON TIKLANDI

Reynmen'in şarkısı YouTube'da 5 saat içinde 4 milyon tıklanmaya ulaştı. Şarkı Youtube trendlerde bir numara oldu.

DÜNYA LİSTELERİNE GİRDİ

Fenomen Yusuf Aktaş'ın şarkısı saatler içinde dünya listelerinde de yerini aldı. Aktaş'ın şarkısı Avusturya'da 33, Azerbeycan'da 45, Makedonya'da 38, Almanya'da 24, Bulgaristan'da 49'uncu sırada yerini aldı.

Sosyal Medya Fenomeni Reymen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

"BEN İDRAK ETMEYE ÇALIŞIYORUM"

Twitter'da da kısa sürede trend listesine giren Reynmen, "Ben idrak etmeye çalışıyorum şu an ne oluyor?" dedi.

Sosyal Medya Fenomeni Reymen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

ÜNLÜ İSİMLERLE VİDEO ÇEKTİ

Çektiği videolarla adını duyuran Reynmen, Dominik Cumhuriyeti'ne giderek Acun Ilıcalı ile video çekmiş daha sonra da birçok ünlü isimle videolar çekmişti.

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Sosyal Medya Fenomeni Reynmen'in Şarkısı 5 Saatte 4 Milyon İzlenmeye Ulaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Cem:

Aşırı kötü değil ama kötü. Gençler zevksiz gerçekten

3
5
yanıtYanıtla
Fkfkdk:

Çok iyi

4
4
yanıtYanıtla
Fkfkdk:

Çok iyi ya

4
3
yanıtYanıtla
2019:

İlk defa tıklayanlar Meraktan Tıklamışlardır, şarkıyı bilmiyorlarsı ki. bende tıkladım ama beğenmedim birdaha dinlemem. Bundan biriley çıkmaz, Bakmak için herkeş tıklayınca rekormu kırmış oluyor. Bunun sürekliliği olmaz unutulur. Aleyna yı geççemez.

2
4
yanıtYanıtla
aliye:

sanki memleket meselesi kırk yıl duymasak aklımızın ucundan geçmez sorun vatandaşlara bir kişi tanıyan çıkarmı

1
3
yanıtYanıtla
Cem:

Yani çok azdır tanıyan da haber de saçma. Müzik piyasasını altüst etti falan ne abartı ama. Sanki single çıkarmış sadece youtube videosu. Sıralamada alt üst etti dese doğru olurdu

yanıt0
yanıt1
Kaan islam Han:

yolun acik olsun dostum, süper bir tarz muzik olmus. . yüregin saglik

3
1
yanıtYanıtla
Mert Yetim:

BOŞ BOŞ YORUM ATANLARA SESLENIYORUM HA BIRDE SALLAYIP SALLAYIP İSMİNİ SOYİSMİNİ YAZAMAYACAK KADAR KORKAK OLANLARA YAPILAN İŞE BIRAZ SAYGINIZ OLSUN VERILEN ONCA EMEK BOSA GITMEZ SIZ DINLEMESENIZDE BIZ DINLERIZ RAHAT OLUN SIZ AMA TURKIYEDE EMEK VERILEN ISLERE DEGILDE SALLAMASYON OLAN KICI KIRIK ISLERE DAHA COK ILGI GOSTERILIYOR REYNMENI BEGENMEYENLERR YALLLAH ALEYNA TILKI DINLEMEYEE

2
0
yanıtYanıtla
Öyle biri:

Hani diyosunuz ya bu zibidileri de zengin ettiniz unlu yaptiniz soyle yaptiniz boyle yaptiniz ibrahim tatlısesi imparator yaptiniz salak sacma kisileri sanatci yaptiniz her insan kendine bir yol secer ve o yoldan devam eder yusuf kardesimizin fanlari surekli klip cikar diye israr ediyodu yani isteniliyodu surekli bu adam cikardi en kralinida solladi aleynayi gecemez diyen cok bilmis 2ayda aldigi begeniyi adam 1 gunde aldi cok biliyosun ya

2
0
yanıtYanıtla
objektif:

bu guncugu hiç sevmem ama güzel şarkı yapmış sesi ortalamada yakışıklılığı için seviliyor zaten nasıl tanındığını hepiniz biliyorsunuz soytarı kekonun teki oguzhan uğur barış özcan ruhi adamdır

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title