Haberler

Samsun'daki selde 2 kişi hayatını kaybetti, en az 3 kişi kayıp

Güncelleme:

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde yaşanan sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı ikiye çıktı. Salıpazarı Belediye Başkanı, 3-4 kişinin de kayıp olduğunu duyurdu.

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde sağanak nedeniyle akıntıya kapılan 2 kişi hayatını kaybetti. İlçede etkili olan sağanak yüzünden derelerde taşkın meydana geldi.

Kırgıl Mahallesi Karşı mevkisinde debisi yükselen derenin karşısına geçmeye çalışan Ahmet Yıldız (60) akıntıya kapıldı. Bir süre sürüklenen ve çevredekiler tarafından sudan çıkarılan Yıldız yaşamını yitirdi.

Akıntıya kapılan Bilal Aslan'ın (35) cansız bedeni ise AFAD ekiplerince Albak mevkisinde bulundu.

Sağanak nedeniyle Salıpazarı Devlet Hastanesinin zemin katı, tekstil fabrikası ile ev ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile AFAD ekiplerince çalışma başlatıldı.

"3-4 KAYIP VAR"

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11.00 sıralarında şiddetli sağanak başladığını söyledi.

Yukarı mahallelerde çok büyük bir taşkın olduğunu belirten Akgül, "Şu anda bilinen bir can kaybımız var. Üç, dört de kayıp var, inşallah onlara ulaşırız. Şehir merkezinde köprü üzerini aşan su, şehir merkezinin içinden tekstil fabrikamız, hastanemiz ve esnafımızda büyük hasar oluşturdu. İnşallah başka can kaybı olmaz. Halen teyakkuz halindeyiz. Gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Samsun'daki selde 2 kişi hayatını kaybetti

2 SAATE SELE DÖNÜŞTÜ

Salıpazarı'nda öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmur, 2 saat gibi kısa bir sürede sele dönüştü. İlçenin üst kesimlerinde hayatı olumsuz etkileyen sel, ilçe merkezini de adeta yuttu. Evleri, dükkanları ve kurumları su basarken, yollar ve parklar ise sular altında kaldı. İlçeden geçen Terme Çayı'nın suları köprülerin boyuna gelirken, vatandaşların arabaları ise yolda kaldı.

Son Dakika! Samsun'daki selde 2 kişi hayatını kaybetti

'İLÇEYE GİRİŞ ÇIKIŞLAR KAPANDI'

Selin bir anda bastırdığını belirten vatandaşlar, ilçeye giriş çıkışların kapandığını, yüksek kesimlerde heyelan olduğunu, ilçe merkezinin ise sular altında kaldığını söylediler.

Son Dakika! Samsun'daki selde 2 kişi hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Samsun Haberler

500

Yorumlar (13)

Büşra:

Doğru yol Allah''ın yoludur; Allah İNTİKAM ALIR, Allah''ın intikamını kendilerini mümin zanneden münafıklardan başkası inkar etmez. Kendileri suç işlemediği halde Allah''ın intikamından nasiplenen bazı insanlar olacaktır, onların hatası, bile isteye suç işleyen insanlara sevgi beslemeleri, onların tarafında yer almaları, onları ikaz etmemeler, onları lanetleyerek onlardan uzak olduklarını belli etmemeleridir. Böylece Allah''ın İNTİKAMI hepsine REVA olur. Layık olandan kurtulur, Layık olan cezalanır.

5
3
yanıtYanıtla
iz:

Ne kullanıyorsun? Bana da lazım.

yanıt0
yanıt1
rizele:

Büşra abla tebrikler. .

yanıt1
yanıt1
kral:

uyuşturucu yuıvası çarşamba ilçesi üzülmedim

0
7
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Ee hani yandaş medya nerde bak demekki taraf tuttuğunuz yerdede sel oluyormuş hani niye saldırı yok yandaş medya nerde hani

4
0
yanıtYanıtla
adszı:

bunlar müslümanlığın yüz karası. gıybet , yalan dolan gırla işlerine geleni görüyorlar. işlerine gelmediği zamanda çamur atıyorlar allahım bunları ıslah eder inşallah. . .

yanıt0
yanıt0
DELİDİR AMA!:

Ne oldu be ya? Samsun , Salı pazarı belediye başkanı tatile mi çıkmış (? ) Ne oldu sevgili YANDAŞ lar . Sesiniz kesildi . İmamoğluna demediğinizi bırakmadınız . Sanki Ekrem İmamoğlu gelmiş olsaydı yağmur kesilecekti , sel olmayacaktı . . . . . . İnanın yatacak yeriniz yok . Asıl cehennemin daimi odunları sizlersiniz , çünkü GIYBET yapıyorsunuz. Ölenlere Allah gani , gani rahmet eylesin

3
1
yanıtYanıtla
adsız:

ağzınıza sağlık. . . ama bunlar işine geleni görür. . geçenlerde de ordu da kaç kişi ölmüştü kimsenin sesi çıkmadı. . . .

yanıt0
yanıt0
Namus timsali:

Bu dunyadaki pisliklerden kafamiza yukardan kaya dusmuyor iyi ki rabbimin sabri sonsuz ??

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız:

HES LERE VE AĞAÇLARI KESMEYE DEVAM, DAHA BETER OLACAK.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title