Haberler

Rus Ural Havayolları'na Ait Bir Uçak, Bomba İhbarı Nedeniyle Bakü'ye Acil İniş Yaptı

Güncelleme:

Bahreyn'den Moskova'ya giden Rus Ural Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, yapılan bomba ihbarı sonrası Bakü'ye acil iniş yaptı.

Rus havayolu şirketi Ural Havayolları'na ait bir yolcu uçağının, pilotun uçakta bomba olduğundan şüphelenmesi nedeniyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye acil iniş yaptığı belirtildi.

UÇAKTA 225 KİŞİ VAR

Bakü'deki Haydar Aliyev Havalimanı'ndan isminin gizli tutulmasını isteyen bir kaynak, Bahreyn-Moskova seferini yapmakta olan Airbus A321 tipi bir yolcu uçağının havalimanına yerel saatle 14.56'da (TSİ 13.56) acil iniş yaptığını söyledi. Bakü Havalimanı'nın basın servisi, uçakta mürettebat dahil olmak üzere 225 kişinin bulunduğu açıkladı.

BOMBA ŞÜPHESİ

Kaynağın verdiği bilgiye göre, acil iniş kararı, pilotun uçakta bomba olduğundan şüphelenmesi nedeniyle alındı. Ayrıca pilotun, yolcular ile mürettebatın uçaktan bir an önce tahliye edilmesi kararı aldığı da kaydedildi. Uçakta bomba bulunup bulunmadığına ilişkinse, henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.

1 YOLCU GÖZALTINA ALINDI

Diğer taraftan bir Rus ajansı, kontrol edilmesinden sonra uçakta bomba ya da patlayıcı herhangi bir madde bulunmadığını aktardı. Ajansa göre, uçakta bomba bulunduğuna ilişkin bir not kağıdı bulduğunu söyleyen yolcu ise gözaltına alındı ve sorgulanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bakü 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (10)

türbanlı güzel:

bunlar mehdiyet alameti, mehdi yakında zuhur edecek, herkes namazı, zikiri, tesbihi aksatmasın

3
15
yanıtYanıtla
halit aktürk:

vay salak, türban takarak müslüman oldugunumu sanıyosun, git önce kuranı kerimi oku anla, türkçesini tabii ne diyor bak

yanıt2
yanıt0
müftü bey:

uçakla mehdinin ne alakası var yaa, türban takmanı beğendim ama biraz bu konuları arastır kızım

yanıt0
yanıt0
hakan gardas:

Evet kiyamet kopmadan Mehdi zuhur edektir bunda kimse süphe etmesin, fakat o gelinceye kadar dünyada bircok olaylar olacak müslümanlar cok zor durumda olacaklar bunlar hadislerde yazili. . .

yanıt2
yanıt0
ÇİRKİN TÜRBANLI:

DÜNYA ÜZERİNDE MÜSLÜMAN KALMAYINCA KIYAMET KOPACAK KORKMA SEN MÜSLÜMAN YAŞADIĞIN SÜRECE KOPMAZ KIYAMET. KIYAMET ÖLENE KOPAR

yanıt0
yanıt0
ÖMER O NEY LA:

Dabbe mi

yanıt0
yanıt0
ALBERT EİNSTEİN:

HAVADA PATLASA SADECE UÇAKTAKİLER ÖLECEKTİ. ŞİMDİ HEM UÇAKTAKİLER HEM HAVAALANINDAKİLER ÖLECEK. İNMESE DE OLABİLİRDİ

1
14
yanıtYanıtla
gerçek albert einstein:

maşallah çok akıllısın

yanıt2
yanıt0
ALBERT EİNSTEİN:

TEŞEKKÜRLER KAFAM ZEHİR GİBİDİR. HATTA PİLOTLAR PARAŞÜTLE ATLASAYDI ÖLEN SAYISI 2 AZALIRDI DİYE DE DÜŞÜNDÜM AMA YOLCULARA AYIP OLMASIN DİYE YAZMADIM

yanıt1
yanıt0
666:

boş yapmayın

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title