Haberler

Silahla arkadaşını öldüren şahıstan şaşkına çeviren savunma

Güncelleme:

Kocaeli'de, İbrahim Öngel adlı şahıs, DJ'lik yapan arkadaşı Levent Bat'ı silahla oynadığı sırada öldürdü. Bugün hakim karşısına çıkan Öngel, "Yıllardır dostluk yaptığım bir kardeşimi kaybettim. Levent yaşasaydı buraya gelip 'Ben kardeşimin cezaevinde yatmasını istemiyorum olay kaza ile oldu' derdi" dedi.

Geçen yıl 21 Haziran günü, Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre İbrahim Öngel tabanca ile oynadığı sırada silahın ateş alması sonucu Levent Bat'ı vurdu. Olayda, Levent Bat hayatını kaybederken, İbrahim Öngel ise tutuklandı.

"SİLAHI İNDİR ŞEKLİNDE HAREKET YAPTI"

Olayla ilgili açılan davanın ilk duruşması Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görüldü. İbrahim Öngel savunmasında, "Levent o sırada biriyle mesajlaşıyordu, ben Levent'e göre sağ çaprazda oturuyordum. Silahla oyun oynuyordum, Levent bu sırada beni 'Oyun oynama' diyerek uyardı. Levent'in sağ elinde telefon vardı. Sol elini bana doğru uzatarak silahı indir şeklinde hareket yaptı. Ben de tam o esnada silahı indirdim. Bu sırada silah patladı. 'Kardeşim İbo' diyerek bir iki kez bana seslendi. Sonra sırt üstü düştü." dedi.

"KEŞKE SİLAH BENİM KAFAMDA OYNARKEN PATLASAYDI"

Daha sonra ambulansın geç geleceğini düşünerek T.S. ile birlikte Levent Bat'ı hastaneye götürdüklerini anlatan İbrahim Öngel, "Hastaneye vardığımızda yardım istedik. Sedyeyle birlikte polis geldi. Ben de olayları anlattım. Bugüne kadar Levent ile herhangi bir problemim olmadı. Olay kaza sonucu oldu. Keşke silah benim kafamda oynarken patlasaydı, ama bunlar yaşanmasaydı. Yıllardır dostluk yaptığım bir kardeşimi kaybettim. Kaza ile de olsa sonuçtan ben sorumluyum. Hayatımda her şey tersine döndü. Levent ile birlikte benim de hayatım son buldu. Keşke o öleceğine ben ölseydim. Kaderimiz böyleymiş. En başından beri doğruları söyledim. Levent ile birlikte benim de hayatım son buldu. Çalıştığı yerlere gidip onunla zaman geçirmişimdir. Levent yaşasaydı buraya gelip 'Ben kardeşimin cezaevinde yatmasını istemiyorum olay kaza ile oldu' derdi."

BABASI DURUŞMADA FENALAŞTI

Sanık olay anını anlattığı sırada öldürülen Levent Bat'ın babası Nedim Bat fenalaşınca salondan dışarı çıkarıldı. Daha sonra tanıklar dinlenirken, mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi amacıyla, İbrahim Öngel'in tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 1 Temmuz tarihine erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Levent Bat Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title