Haberler

Husumetli aileler ikinci kez birbirine girdi, 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da iki ailenin yaşadığı husumet bugün bir kez daha otopark kavgasıyla alevlendi. Yaşanan kavga sonucu ise 2'si kadın 3 kişi pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.

Avcılar'da araç parkı meselesi yüzünden çıkan kavgada 2'si kadın 3 kişi pompalı silahtan çıkan saçmalarla yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken tekme tokat kavga anı kamera ile saniye saniye kaydedildi. Kavgaya karışan ve sokakta bulunan 10 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesi ile para cezası da uygulandı.

POMPALI TÜFEKLE BALKONDAN RAST GELE ATEŞ ETTİ

Olay, Yeşilkent Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre iki ailesi arasında önceden yaşanan husumet bugün park kavgası nedeniyle tekrar şiddetlendi. Kavga sırasında A.D. isimli şahıs binanın üst kat balkonundan pompalı tüfekle rast gele sağa sola ateş etti. Pompalı tüfekten çıkan saçmalar aynı aileden Güler M., Yeter M.ve Gökhan M.'yi yaraladı. Yaralananlar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya karışan 4 kişi ise gözaltına alındı.

Husumetli iki aile tekrar birbirine girdi, 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı

KAVGA ETTİĞİ ADAMA KAFA ATTI

Olaydan kısa süre sonra sokağa gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yaşanan kavgayı dağıttı. Bu sırada tekrar şiddetlenen kavgada taraflardan birisi kafa, tekme tokat birbirine saldırdı. Yaşanan kavga anı kamera ile saniye saniye kaydedildi.

Husumetli iki aile tekrar birbirine girdi, 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN PARA CEZASI

Olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt vatandaşların evlerine dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu. Yaşanan olay sonrası polisin uyarıların dikkate almayanlara ve gözaltına alınan şahıslara sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesiyle para cezası yazıldı.

Husumetli iki aile tekrar birbirine girdi, 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Avcılar kavga Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

murat:

Burdan igli makamlara, yasaklayin su pompali tüfegi artik. Bu ne ya millet ekmek alir gibi Pompali aliyor , sonrada günahsiz cocuklar can veriyor!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title