Haberler

Rizeli esnaftan ilginç çözüm! Dükkanını sele kapılmasın diye iple camiye bağladı

Güncelleme:

Rize'de sağanak yağışlar nedeniyle dükkanının altı kopan esnaf, dükkanını karşısındaki caminin kolonuna iple bağlayarak buldu. İple bağladığı anları sosyal medyada paylaşan esnafa, belediyeden destek geldi. Olay yerinde inceleme yapan belediye, heyelan riski olan yere duvar yapılmasına karar verdi.

Rize'de yaşanan her sağanak yağışın ardından, dükkanının altı kopan Rizeli esnaf Oktay Özdemir, ilginç bir çözüm boldu. Sele gitmesin diye iple karşıda bulunan bir caminin kolonuna bağladığı dükkanının bu halini sosyal medyada paylaştı. Video üzerine harekete geçen belediye, söz konusu yere bir duvar örülmesine karar verdi.

Olay Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy beldesinde meydana geldi. Beldeye bağlı Demirciler mahallesinde bakkallık yapan Oktay Özdemir, geçtiğimiz hafta Doğu Karadeniz'i etkisi altına alan sağanak yağışlarda dükkanı sele kurban gitmesin diye arkadaşlarının da yardımıyla dükkanını, ip yardımıyla karşı caminin kolonuna bağladı.

Rizeli esnaftan ilginç çözüm! Dükkanı sele kapılmasın diye iple camiye bağladı

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLUNCA BELEDİYE HAREKETE GEÇTİ

O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken video bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılmaya başlanınca Büyükköy Belediyesi harekete geçerek bölgede inceleme yaptı.

Yapılan incelemelerin neticesinde sürekli toprak kayması olan yere duvar yapılması kararına varıldı.

Rizeli esnaftan ilginç çözüm! Dükkanı sele kapılmasın diye iple camiye bağladı

"HER YAĞMURDA DÜKKANIN ALT TARAFI KOPUYOR"

Her yağmurda dükkanlarının altının koptuğunu ve bir felaket yaşanmadan olaya dikkat çekmek istedikleri için sosyal medyada böyle bir paylaşım yaptıklarını dile getiren Oktay Özdemir "Korku dolu anlar yaşadık. Her seferinde bu böyle oluyor. Her yağmurda dükkanın alt tarafı kopuyor, ekipler gelip yolu açıyorlar. Taşlar var burada. Onlar aşağıya doğru yuvarlanıyor. Üzerimze düşmesin diye aşağıdan hızla geçiyoruz. Uyarıda bulunduk ama bizi dikkate almadılar pek. Sosyal medyada paylaşılınca ilgi çekti. Daha sonra belediye ekiplerimiz geldi, incelemeleri yapıldı. Şimdi işlemler de başlatıldı. 'En yakın zamanda yapacağız' dediler. Şimdi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Rizeli esnaftan ilginç çözüm! Dükkanını sele kapılmasın diye iple camiye bağladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oktay Özdemir Büyükköy Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (27)

Ali arslan:

Dünya lideriyiz ama cahillikte dünya lideri.herkes gider mersine biz gidiyoz tersine.avrupa bizi kıskanıyormuş.

9
5
yanıtYanıtla
serpil:

eğer bu olayın nerede olduğu yazılmayıp. . . bu olay nerede olmuştur diye sorsanız direk ya rize ya trabzon derdim. . . . . kafaları ancak bu kadar çalışıyor. . . .

8
5
yanıtYanıtla
Canan yazal:

Gerçekten gereksiz bir insansınız hatta bu yaşıma kadar gördüğü en gereksiz yorumu yapan kafasında beyin yerine koca boşluk taşıyan birisiniz tebrikler (:

yanıt2
yanıt4
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Evet haklısın lan kestane,kafaları anca bu kadar çalıştığı için şimdilik sadece ülkenin yarısını ele geçirebildiler,her üst kademede bürokrat sayısız sen ve senin gibi denyoya ekmek veren iş adamı sayısız sporcu akademisyen ve sanatçı yetişdirebildiler,sende haklısın bence de yeteri kadar kafaları çalışıp ülkeyi komple ele geçirmesinler,yazık lan acımak bile sen ve senin gibi hasetlilere az kalır ezik seni ezik neyse gidip salyalarını az ötede akıtta üstümüze bulalmasın:)))

yanıt2
yanıt1
Abas:

Avrupa bizi kiskaniyor

6
6
yanıtYanıtla
Adalet:

Sen asalaksan niye kıskansınlar ! Heryer senin gibilerle dolu

yanıt1
yanıt0
SABAS:

Avrupa bize gülüyor loo))

yanıt1
yanıt0
Kibar Adam:

Laz kafasi bu olmasi gerek.

7
3
yanıtYanıtla
Behcet:

En azindan ulkeyi yonetmiyor.....

7
2
yanıtYanıtla
Lord:

Kendine bağlasaydın en azından böyle bir zekadan kurtulurduk

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title