Haberler

Son dakika haber | Bataklık Operasyonu şüphelileri adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Bataklık Operasyonu şüphelileri adliyeye sevk edildi Bataklık operasyonunda yakalanan 67 şüpheli, korona virüs önlemleri kapsamında nezarethanelerde sağlık muayenelerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bataklık Operasyonu şüphelileri adliyeye sevk edildi

ANKARA - Bataklık operasyonunda yakalanan 67 şüpheli, korona virüs önlemleri kapsamında nezarethanelerde sağlık muayenelerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu olan "Bataklık" operasyonu 30 Haziran Salı günü, 11 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilmişti. Yapılan operasyon sonucunda 93 şüpheliden 74 şahıs gözaltına alınmıştı. Yakalanan 7 şahsın yasal işlemleri yakalandıkları illerde yapıldıktan sonra şahıslar salınmıştı. Aralarında örgüt elebaşları Nejat Daş ve Çetin Gören'in de bulunduğu 67 şahsın gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Türkiye genelinde, İstanbul, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Mersin, Antalya, Van, Kırşehir, Aydın, Kilis ve Bursa illerinde yapılan operasyon sonucunda şüphelilere ait 85 ikamet, 25 işyeri olmak üzere toplam 110 ayrı adreste ve şüphelilere ait farklı banka şubelerinde kiralandığı tespit edilen 7 adet kiralık kasada yer alan suç unsurları tespit edilip el konuldu. Operasyon kapsamında 11 ilde şu ana kadar yaklaşık 30 milyon 340 bin TL değerinde döviz, Türk Lirası, altın, mücevher ve ziynet eşyası ele geçirildi. Ayrıca 653 adet tapu, 41 adet tabanca, 50 adet bilgisayar, çok sayıda cep telefonu ve sim kartı, para sayma makineleri, çelik yelek ve 21 adet lüks otomobile de el konuldu. Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumhuriyet 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title