Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump telefonda görüştü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ABD'de başkanlık seçimi kampanyası gezisinde bulunan Trump ile yaptığı görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konuların ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, telefonda görüştü. İki lider görüşmede bölgesel konuları ele aldı.

SEÇİM KAMPANYASI SEBEBİYLE TELEFONDA GÖRÜŞÜLDÜ

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın ABD'de başkanlık seçimi kampanyası gezisinde bulunan Trump ile yaptığı görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konuların ele alındığı belirtildi.

ERDOĞAN'I TÜRK YETKİLİLER KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 74'üncü Genel Kurul görüşmeleri için ABD'nin New York kentine gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, JFK Havalimanında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve diğer yetkililer karşıladı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump telefonda görüştü

TÜRK VATANDAŞLARI SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNDU

Erdoğan, New York'ta konaklayacağı otele gidişinde, Türk vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı. Burada toplanan Türk vatandaşları, Erdoğan'ın otele gelişi sırasında ellerinde Türk bayraklarıyla tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu. Erdoğan, otele girmeden önce aracından inerek, Türk vatandaşların bulunduğu yere yürüdü ve vatandaşlarla tokalaşarak, onları selamladı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump telefonda görüştü

Kaynak: Haberler.com / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Cep Telefonu Donald Trump Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title