Haberler

Son Dakika! 40 yaş ve üstü vatandaşlar, bu sabah itibarıyla aşı programına dahil edildi

Güncelleme:

Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşı programına ilişkin müjdeyi sosyal medyadan verdi. Koca, mesajında, "Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Ülkemizde 14 Ocak'tan bu yana devam eden aşı çalışmaları son sürat devam ediyor. Çin Sinovac ve Alman-ABD ortaklığında geliştirilen BioNTech aşıları ile sonbaharı rahat bir şekilde karşılamak hedefleniyor.

"AŞIDA 40 YAŞA KADAR İNDİK"

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde kuaför ve berberler, şoförler, kurye ve kargo çalışanları başta olmak üzere farklı meslek grupları için aşı randevuları açılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu sabah ise yeni bir müjde verdi. Koca'nın mesajında şu ifadeler yer aldı: "AŞIDA 40 YAŞA KADAR İNDİK. Yaşınız 40 veya üstüyse bu sabahtan itibaren randevu alabilirsiniz. Yüzde yüz katılım bekliyoruz."

Son Dakika! 40 yaş ve üstü vatandaşlar, bu sabah itibarıyla aşı programına dahil edildi

AŞILAMADA SON DURUM

Ülkemizde bugüne kadar toplam 33.348.403 doz aşı uygulandı. 1. doz uygulanan kişi sayısı 19.693.643 olarak açıklanırken, 2. doz olanların sayısı ise 13.654.760 oldu.

KORONAVİRÜSTE SON DURUM

12 Haziran tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 503'ü semptomatik olmak üzere 6 bin 76 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 5 milyon 325 bin 435'e yükseldi. Vefat sayısı 75 olarak kayıtlara geçti. İyileşen sayısı ise bugün 5 bin 112 oldu. Öte yandan ağır hasta sayısı, 1 Eylül 2020'den bu yana ilk defa 973 seviyelerine düştü.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Fahrettin Koca Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

pratik işler:

Yaş 38 bir 38 daha geçsede aşı falan vurulmam

20
46
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title