Haberler

Yasemin Özilhan kimdir? Yasemin Özilhan'ın eşi kim? Yasemin Özilhan nereli ve kaç yaşında?

Güncelleme:

Yakın dönemin fenomen dizisi Doktorların Eda rolünü canlandıran ünlü oyuncu Yasemin Özilhan sosyal medya hesabından aynı dizinin Hasan'ı Yağmur Atacan ile yılar sonra boz verdi. Sosyal medya eski dosaların yeniden bir araya gelmesini konuşuyor. İkili kısa sürede trend topik listesinde kendilerine yer bulurken vatandaşlar Yasemin Özilhan kim olduğunu ve özel yaşamını merak ediyor. Peki, Yasemin Özilhan kimdir? Yasemin Özilhan'ın eşi kim? Yasemin Özilhan nereli ve kaç yaşında?

Bir zamanların sevilen dizisi Doktorlar 'da iki asistan doktoru oynayan Yasemin Özilhan ve Yağmur Atacan yıllar sonra bir araya geldi. Birlikte çektikleri bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan eski dostlar sosyal medyanın gündeminde. Peki, Yasemin Özilhan kimdir? Yasemin Özilhan'ın eşi kim? Yasemin Özilhan nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Özilhan, 22 Ocak 1985'te Hamburg'da doğdu. Türk oyuncu ve eski model.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Özilhan, 2008 yılından beri oyunculuk yapmıyor. Özilhan, 2019 yılında Mucize Doktor adlı dizide Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu oldu.

YASEMİN ÖZİLHANDİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

  • 2002 Koçum Benim
  • 2003 Vizontele Tuuba
  • 2004 Çocuğun Var Derdin Var
  • 2005 Aşk Oyunu
  • 2006-2010 Doktorlar
  • 2008 Babam Adam Olacak
  • 2019 Mucize Doktor

YASEMİN ÖZİLHAN'IN EŞİ KİM?

Yasemin Özilhan 16 Temmuz 2011'de Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu ve Ela isminde 2013 doğumlu iki kız çocuğu vardır.

PİZZAYI DOMUZ ETTİNDEN Mİ YAPTIN?

İş insanı İzzet Özilhan'la çalkantılı bir evliliği olan Yasemin Özilhan, lüks yaşamıyla da sık sık gündem oluyor.Eski oyuncu, son olarak pizza yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

Pizza yaptığı anları paylaşan Özilhan'ın kullandığı marka dikkat çekti. Domuz eti ürünleri satan markanın paketini paylaşımda gören Yasemin Özilhan'ın takipçileri, 'Pizzayı domuz etiyle mi yaptı?' diye sordu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasemin Özilhan Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title