Haberler

Orhan Ölmez kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, şarkıları nelerdir? 2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konuğu Orhan Ölmez kimdir?

Güncelleme:

2 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konukları kimlerdir merak ediliyor. Programın bugünkü konuklarından birisi Orhan Ölmez oldu. Bunun ardından izleyiciler, Orhan Ölmez kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği nedir, şarkıları neler? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Orhan Ölmez kimdir? Hayatı ve biyografisi nedir merak etti. İşte detaylar...

2 Nisan Cumartesi 2022 Şarkılar Bizi Söyler konuğu Orhan Ölmez kimdir? Orhan Ölmez kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, şarkıları nelerdir? Orhan Ölmez evli mi? Orhan Ölmez tüm şarkılarının isimleri nelerdir? Orhan Ölmez yaşı kaç? Orhan Ölmez aslen nereli? Orhan Ölmez'in tüm albümleri nelerdir? Orhan Ölmez'in albümleri nelerdir? Parçaları neler?

ORHAN ÖLMEZ KİMDİR?

Orhan Ölmez (Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı, aranjör ve sunucu Orhan Ölmez, 1 Mayıs 1978 tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu babasının memuriyetinden dolayı Anadolu'nun farklı yerlerinde geçiren Ölmez, babasının vefatının ardından annesi ve kardeşi ile birlikte Manisa'nın Turgutlu ilçesine yerleşmiştir.

  • Orhan Ölmez doğum tarihi : 1 Mayıs 1978
  • Orhan Ölmez kaç yaşında : 43 yaşında
  • Orhan Ölmez nereli : Antalya Manavgat doğumlu
  • Orhan Ölmez mesleği ne : Şarkıcı, bestekâr, söz yazarı, sunucu

1995 – 2000 yılları arasında "Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı"nda eğitim gören Orhan Ölmez, üniversite sonrasında, "TRT İzmir Radyosu, Türk Halk Müziği Korosu" nda bağlama sanatçısı olarak görev almıştır.

Çeşitli enstrümanları çalma yeteneğine sahip olan Orhan Ölmez, 2003 yılında "Su Misali" adını verdiği ilk albümüyle önemli bir çıkış yapmıştır. Ardından Her Şeyin Farkındayım, Damla Damla, Orhan Ölmez, 2+20 ,Türkü, Adam Ve Kadın ve Sessiz Sessiz gibi birçok albüm çıkarmıştır.

2006 yılında "Kral TV Video Müzik Ödülleri nde "En İyi Fantezi Müzik Erkek Sanatçı" ödülüne layık görülen Ölmez, Cengiz Kurtoğlu başta olmak üzere Nuray Hafiftaş, Özcan Deniz ve Alişan gibi birçok sanatçıya söz ve beste vermiştir.

Yıllar süren müzik yolculuğunun, kendisine sağladığı birikim ve tecrübe sayesinde Orhan Ölmez, albümlerindeki tüm şarkıların düzenlemelerini kendisi yaptı ve daha çok akustik bir sound üzerine eğilerek, şarkıların barındırdığı duygu yoğunluğunu, kendine özgü bir sadelikte yansıtmayı tercih etmektedir.

Orhan Ölmez 2 Nisan Cumartesi 2022 tarihinde Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmuştur.

Albümleri

Su Misali (2003) (Albüm)

Her Şeyin Farkındayım (2005) (Albüm)

Damla Damla (2008) (Albüm)

Orhan Ölmez (2011) (Albüm)

Orhan Ölmez 2+20 (2012) (Albüm)

Türkü (2014) (Albüm)

Ya Olmasaydın (2015) (Tekli)

Adam ve Kadın (2016) (Albüm)

Senin Gecen Güne Benzer (2017) (Tekli)

İçerdeyim (2017) (Tekli)

Sessiz Sessiz (2019) (Albüm)

Merdo (2019) (Tekli)

Hayır Ve Şer (2020) (Tekli)

Bırak Gitsin (2021) (Tekli)

Canım Benim (2021) (Tekli)

Merak Etme (2021) (Tekli)

Söz Verdim (2021) (Tekli)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Orhan Ölmez Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title