Haberler

Jüpiter Oğlak burcunda 2020! Burçları bu yıl neler bekliyor?

Jüpiter, bir yıllık Yay burcu seyahatini tamamladı ve artık 12 ay boyunca Oğlak burcunda olacak. Astrolog Aysun Köşker Koç yorumladı; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 2020 yılında neler bekliyor? İşte detaylar…

Jüpiter Yay burcundaki gezisini sonlandırdı ve artık Oğlak burcunda yol alacak. Zorlukları hafifletici özelliği ile Oğlak burcu başta olmak üzeri diğer burçları da olumlu etkileyecek gibi görünüyor. Oğlak burcunda Jüpiter ; aşk, evlilik, iş, para tüm sorularınıza yanıt olacak. Jüpiter, Dünya'yı nasıl etkileyecek? 2020 Jüpiter Oğlak burcunda, burçları neler bekliyor?

2019 YILINDA EĞİTİM KONUSUNDA BÜYÜME İMKANI TANIDI

Güneş Sistemi'nin en büyük gezegeni Jüpiter 2 Aralık akşam saatlerinde bir yıllık Yay burcu seyahatini bitirerek, Oğlak burcu yolculuğuna başladı. Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegenidir. Bu nedenle 2019 boyunca en sevdiği yerdeydi. Eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantılı konularda büyüme ve şanslar verdi. Kötücül etkilerin azalmasını sağladı.

JÜPİTER, BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

Ancak 19 Aralık 2020'ye kadar Satürn gezegeninin yöneticisi olduğu burç olan, Oğlak burcunda yoluna devam edecek. Bu nedenle disiplinli çalışma ve sorumluluk alanlara destek vereceğini söyleyebiliriz. Satürn - Plüton - Güney Ay Düğümü de uzun zamandır Oğlak burcunda ve özellikle Oğlak burçlarını uzun zamandır pek çok konuda zorladı. Jüpiter'in olaya dahil olmasıyla bazılarının yaşadığı zorluklarda yumuşatıcı etkiler olurken, bazılarının ise; yaşadıkları zorluklar belirli dönemlerde had safhaya çıkabilir. Boğa ve Başak burçları içinse; ektiklerini biçtikleri bir hasat mevsimi olabilir. Akrep, Yengeç ve Balık burçları da ikinci dereceden etkiler alacaklardır. Diğer burçlar ise; kişisel olarak doğum haritalarında Oğlak burcundaki Jüpiter'in yerleştiği ev ve açı kombinasyonlarına göre etkiler alacaklar.

Jüpiter en son 2008 yılında Oğlak burcundaydı. O dönem yaşadıklarınızı düşünerek, sizi nasıl etkileyeceği konusunda fikir yürütebilirsiniz.

DÜNYA'DA NELER OLACAK?

Genel anlamda Dünya'da ise; oldukça büyük firmaların zorlanarak ortak arayacağı, tarımsal üretimlerde rekoltenin düşeceği, sorumlulukları yanlış kullanan Trump'ın zorlanacağını söyleyebiliriz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Jüpiter Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title