Haberler

Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna "Ağabeyini Polise İhbar Etme" Dediği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İzmir'de üniversite öğrencisi oğlunun hazırladığı siyanürlü şerbeti içtikten sonra ölen annenin son nefesinde, ortanca oğluna "Ağabeyini polise ihbar etme" dediği ortaya çıktı. Cani evlat ise, "Pişman mısın?" sorusuna "Değilim. İşim yarım kaldı" diyerek yanıt verdi.

İzmir'de kimya bölümü öğrencisi Mahmut Can Kalkan, hazırladığı siyanürlü şerbeti anne ve babasına içirerek öldürdü. Zehri son anda içmeyen kardeşi Emir Can "Ağabeyim '1, 2, 3 fondip' diyerek karışımı içirdi" ifadelerini kullandı. Anne Fatma Kalkan'ın ise ölümün eşiğinde, ortanca oğlu Emircan'a seslenerek "Sakın abini polise ihbar etme" dediği öğrenildi.

SİYANÜRLÜ ŞERBET İÇEN ANNE VE BABA HAYATINI KAYBETTİ

Siyanürlü aile katliamıyla ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Olay, 14 Mayıs'ta İzmiA'de yaşandı. Kimya öğrencisi Mahmut Can Kalkan (21), siyanürlü şerbet içirdiği annesi Fatma (39) ve babası Mehmet Kalkan'a (46) kıydı. Aynı karışımdan içirmek istediği kardeşleri Emir Can (16) ve Mehmet Taha (4) ise son anda canlarını kurtardı.

Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna 'Ağabeyini Polise İhbar Etme' Dediği Ortaya Çıktı

"CİNAYETİ, KIRMIZI GÖZLÜ VE SİYAH PELERİNLİ SÜPER KAHRAMAN İSTEDİ"

Anne-babasını öldüren Mahmut Can Kalkan tutuklandı. Şizofreni teşhisi konulan katilin, "Cinayeti, sadece benim görebildiğim, kırmızı gözlü ve siyah pelerinli süper kahraman istedi" diye ifade verdiği ortaya çıktı.

Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna 'Ağabeyini Polise İhbar Etme' Dediği Ortaya Çıktı

ANNE, "SAKIN POLİSİ ARAYIP AĞABEYİNİ İHBAR ETME" DEDİ

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Caninin kardeşi Emir Can ise "Ağabeyim bize, '1, 2, 3 fondip' deyince bardaktakileri hızlı bir şekilde içeceksiniz' dedi. Ağabeyim '1, 2, 3' diye saydı, annem ve babam bardaktakileri hızla içti" diyerek olayı anlattı. Katil Mahmut Can Kalkan'ın siyanürü içirip "15 dakikanız kaldı" dedikten sonra anne Fatma Kalkan'ın son nefesinde ortanca oğlu Emir Can'a, "Sakın polisi arayıp ağabeyini ihbar etme" dediği ortaya çıktı.

Siyanürlü Şerbet Kurbanı Annenin Son Nefesinde Diğer Oğluna 'Ağabeyini Polise İhbar Etme' Dediği Ortaya Çıktı

KARDEŞLERİNE ANNEANNELERİ SAHİP ÇIKTI

Anne Fatma ve baba Mehmet Kalkan'ın ölümünün ardından geride kalan Mehmet Taha ve Emircan Kalkan'a anneanneleri sahip çıktı. Ölümden dönen Emir Can Kalkan, ağabeyinden şikayetçi olduğunu açıkladı.

"PİŞMAN DEĞİLİM, İŞİM YARIDA KALDI"

Şizofren katil, "Pişman mısın?" sorusunda "Pişman değilim. İşim yarım kaldı" dediği öğrenildi. Caninin, 'İşim yarım kaldı' diyerek siyanürlü şerbetten içmedikleri için öldüremediği 2 kardeşini kastettiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

ReiS58:

bunu beş dakkada normal insan haline getirmezsem bişi bilmiyorum

2
3
yanıtYanıtla
Civa:

Aynını kendisinde niye denemediyse hem daha heyecanlı olurdu

2
0
yanıtYanıtla
bymacho:

Anne, karşılıksız verebilen tek canlı türü. Bütün mahlukatta bu geçerli ancak İnsan kendi kendine düşünebilen varlık, iyiki varsınız, sana kıyan canlıya insan denmenin bir anlamı yok yada bir şekilde diğer canlılarla kıyaslamanında o canlının dişine yani annelerine hakaret olur, yazık olmuş üzüldüm.

1
0
yanıtYanıtla
muzo:

allah belanı versin katil evlat

1
0
yanıtYanıtla
Aciz kul:

Üniversiteye gelinceye kadar şizofren olduğu anlaşilamamiş mı.kendi katillerini büyütüp beslemişler.allah evladın hayrlisini versin.

1
0
yanıtYanıtla
devir kötü:

memlekette o kadar çok oksijen israfı var ki...

1
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Çok acı bir olay. Allah rahmet etsin. Böylesi bir ruh hastalığını Allah düşmanıma vermesin.

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

eğer gerçekten devlet var ise, adalette var ise bu alçağa şizofren teşhisi koyup kısa zamanda elini kolunu sallayarak içimizde gezmesine sebeb olacak ve başka ölümlerinde yolunu açacak olan doktor dahil, bu alçağı aynı zehiri kendisine fondip diye içirmeyen bütün yetkilelerde aynı şekilde ölsünler.

1
0
yanıtYanıtla
CEHENNEM:

ALLAH BELANI VERSİN ADİ ADAM

0
0
yanıtYanıtla
DEVLETİN BANA GÖREV VERMESİ LAZIM:

Senin için düşüneceğim şey eski Türklerde olan iki ağaç arasına ayakların arasından bağlayıp ağaçları salmak. Pişman değilmiş .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title