Haberler

Sivas'ın Ayazı, Koca Kurdu Dondurdu

Güncelleme:

Hava sıcaklığının -28 dereceye kadar düştüğü Sivas'ta soğuğa karşı en dirençli hayvanlardan birisi olarak bilinen kurt bile dondu.

Sivas'ın İmranli ilçesinde ayaza dayanamayan kurt yol kenarında donmuş olarak bulundu.

TERMOMETRELER EKSİ 28'İ GÖRDÜ

Sivas'in İmranlı ilçesinde geçtiğimiz hafta hava sıcaklığı -28 dereceye kadar düşerken adeta hayat dondu. İmranlı'da soğuğa karşı en dirençli hayvanlardan birisi olarak bilinen kurtlar bile dondu.

VATANDAŞ TESADÜFEN BULDU

Sabah erken saatlerde İmranlı'dan çıkıp 4 kilo metre mesafedeki Karaboğaz köyüne gitmek isteyen Kerem Hasdağ, Sivas-Erzincan karayolu üzerinde donmuş bir kurt buldu.

"DONARAK ÖLDÜĞÜNÜ ANLADIK"

Hasdağ, "Son yılların en soğuk kışını yaşıyoruz. Eksi 30'ları gördük. Donan bu kurdu İmranlı'dan köye gelirken fark ettik. Araçtan inip inceledik. Donarak öldüğünü anladık. Dün burada değildi, bugün donmuş" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İmranlı Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

Dürbünlü:

Bahçeliye,,geçmiş olsun.

27
12
yanıtYanıtla
BATI:

asdasdsa helal len kaliteli espirii

yanıt2
yanıt0
DADAŞ:

Bence kurt yapısı gereği hayatta soğuktan donmaz aç kalıp donmuş olabilir yaratan öyle mükemmel yaratmıştır ki canlıları kutuplarda yaşayan bile canlılar ona göre hazırdır her zaman iklim şartlarına yeter ki insan oğlu tabiatın dengesi ile oynamasın.

31
3
yanıtYanıtla
Deist:

Doğa, canlıyı yaşadığı koşullara göre uzun bir zaman boyunca hazırlar. O soğuğa gitte bakayım allahın nası seni mükemmel yarattığını gör :D.

yanıt1
yanıt5
Egem:

Cok haklisin DADAS, Allah herseyi düsünmüsdür o sekilde yaratmistir. Bu tür seyler, bir dogal Selleksiyon''dur. Yani zayif olanlar gider Güclüler kalir. Üzücü tabiki, bir canlinin hayatini kaybetmesi, ama du normal bir doga Kanunu.

yanıt1
yanıt0
Bilinçsizlik..:

O hayvan soğuktan ölmemiştir. Bir deri bir kemik kalmış görmüyor musunuz? O hayvan ya açlıktan yada hastalıktan ölmüştür. Eğer soğuktan ölmüş ise diğerleri neden ölmemiş? Onlar geceyi evde mi geçirmiş?

22
0
yanıtYanıtla
adsız:

mağaralar neden var bütün hayvanları sen dışarıda mı kalıyor sanıyorsun

yanıt2
yanıt3
adım tosun:

o hayvan aç olmasa donmaz

20
1
yanıtYanıtla
misafir:

böyle soguklarda oralara hayvanlarin siginabilecegi barinaklar konulamazmi acaba

18
2
yanıtYanıtla
özgül:

doğa gibi o canlarıda mahfettik hesabı verilecek unutmayalım

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title