Haberler

Şişli'de Muharrem Ayı Etkinlikleri

Şişli Belediyesi, Muharrem ayında Türk Halk müziğinin sevilen sesleriyle birlikte anma etkinliği düzenledi.

Şişli Belediyesi, Muharrem ayında Türk Halk müziğinin sevilen sesleriyle birlikte anma etkinliği düzenledi.

Şişli Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle Şişli Kent Kültür Merkezi'nde bir anma etkinliği düzenledi. Sabahat Akkiraz, Arif Sağ, Gani Peşken, Mustafa Özarslan gibi Türk Halk Müziği'nin güçlü sesleri Şişlili sanatseverler ile bir araya geldi. Gazeteci-yazar Miyase İlknur'un konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe, ev sahibi Şişli Belediye Başkan Vekili Emir Sarıgül ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ortadoğu'da Kerbalanın sürdüğünü belirten Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül, "Petrol dolarları uğruna kardeş katliamı ne yazıkki halen devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımla beraber değerlerimize hizmet etmekten büyük bir onur ve mutluluk duymaktayız. Muharrem ayının hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Gecede Türk halk müziği sanatçıları sırayla sahneye çıkarken, Miyase Akpınar da kısa bir hitapta bulundu. Son olarak sahne alan Sabahat Akkiraz ve Arif Sağ ise katılımcılardan tam not aldı. İzleyenlerin kulaklarının adeta pasını silen Akkiraz ve Sağ katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabahat Akkiraz Arif Sağ Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title