Haberler

Bursa'da çay bahçesinde maganda dehşeti!

Güncelleme:

Bursa'da çay bahçesinde arkadaşlarıyla oturduğu sırada sırtına mermi isabet eden 72 yaşındaki kişi, ağır yaralandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde,arkadaşlarıyla çay bahçesindeoturan Mülayim Hastürk'ün sırtına nereden geldiği henüz belirlenemeyen mermi isabet etti.

Olay, öğle saatlerinde, merkez Osmangazi'ye bağlı Tahtakale Mahallesi Veziri Caddesi'nde meydana geldi. Çay bahçesinde arkadaşlarıyla oturan Mülayim Hastürk, aniden masaya yığıldı. Arkadaşları Hastürk'ü kontrol ettiğinde, sırtından kan geldiğini gördü.

Çay bahçesinde oturduklarını ifade eden Sabit Balkan, "Sohbet ediyorduk. Biranda pat diye bir ses gelince, masaya yığıldı. Sonra sırtında saçma gibi bir şey vardı. Sırtı açılmıştı. Nereden geldiğini bilmiyoruz. Biri, rast gele ateş etti gibi duruyor" dedi.

Hastürk'ün sırtından vurulduğunu anlayan arkadaşları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Hastürk, ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Mülayim Hastürk'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tahtakale Osmangazi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

UZAYLI:

ruhsatsız tabanca taşıyanı tık içeri 10bin tl cezada yaz maganda kalırmı piyasada görürsünüz, ruhsatlı olan başı boş sıkamaz bilirki bir sıkıntı olsa başına bela olur.

0
1
yanıtYanıtla
ahmet:

ruhsatsız tabanca taşıyana on yıl, indirimsiz ceza, yüzbinlira para cezasını kanunlaştır, uygulamaya daha gerek kalmayacaktır. ceza caydırıcı olmalı ki, hiç kimse bu cezaya çarpılmamalı. bir iki sene ceza, ertelenen ceza bu insanları yıldırmaz. onbinlira da yıldıramaz beyim. ağır olmalıki etkisi olsun. tuncelide ters laleleri koparanlara altmış biner lira ceza verildi, bu duyanlar acaba bir dala cesaret edebilirlermi. selamlarımla.

yanıt0
yanıt0
abcdefg:

ne 10 bini donuna kadar alacaksın, hatta kamuda çalıştıracaksın elinede para vermeyeceksin 3-5 sene bak bakalım bidaha yapabiliyorlar mı, üç beş tanesini böyle ibreti alem için yapacaksın büyük oranda azalma olur yemez kimseye, vereceksin 5 yıl hapis, ondan sonra bi 5 yıl kamuda beleşe çalışma 100, 200 bin tlde para cezası

yanıt0
yanıt0
Oslo:

Peace at home, Peace at Planet. 50 bin arti, 15 yil direk ceza.

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

sayın uzaylı abi iyide gece gündüz silah sesleri kesilmiyor ki abi, biz belediyeye söyledik biz hayvanları kısırlaştırdık mahkemeye başvurun dediler, biz de uzaylıyız abi MARSın içinden merkezden, sen hangi köydensin abi

yanıt0
yanıt0
nodul:

sizin için kısas ta hayat vardır. diyor cenab-ı hak .

0
0
yanıtYanıtla
almanya:

bu serefsizleri en az on sene yatiracan bak bitane kaliyormu

0
0
yanıtYanıtla
bazıları için memleket cennet:

dünyanın en azılı en çok magandaları hangi ülkede vardır ? bence bizim ülkededir çağ dışı laf anlamayan kabalığı asmayı kesmeyi karşısındakileri korkutmayı bellerinde silahla gezmeyi güç zanneden vedeee kurtlar vadisi seyrede seyrede beyinlerini kurtlar kemirmişleri mafya tipleri gaspçıları hapçıları hırsızları canileri ne ararsanız hepsi Türkiye. com da sürüyle mübarekler, ,

0
0
yanıtYanıtla
patoz:

Matematiksel olarak Türkiye'' de çay bahçesinde vurulma ihtimaliniz Somali'' deki ile aynı.

0
0
yanıtYanıtla
anıl:

insanın nasıl öleceği belli olmayan bir ülkeyiz ölüm çeşidi konusunda zengin bir ülke haline geldik

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title