Haberler

Sinem Kobal, Ölmeden Önce Camdan Atlamak İstediğini Söyleyerek Şaşırttı

Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nde öğrenciler ile buluşarak sohbet eden Sinem Kobal, ölmeden önce camdan atlamak istediğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Güzel oyuncu Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi'nde öğrenciler ile bir araya geldi, Kobal, kendisine yöneltilen soruları tüm samimiyetiyle yanıtlayarak öğrencilerle sohbet etti.

Üç yıldır Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "O kadar detaya girmeyi düşünmüyorum. Hayat sevince güzel. İnşallah her biriniz ruhunuzun, gönlünüzün eşini bulursunuz."

"ÜNLÜ OLMAYI TERCİH ETMEDİM"

Şöhret ile çocuk yaşlarda tanışan Sinem Kobal, "Bu benim tercihim değildi" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Ünlü olmak tercih ettiğimiz bir şey değil. Benim tercih ettiğim bir şey de olmadı. Bir şekilde kendi yaptığımız mesleğimizin getirisi göz önünde olmak. Bu anlamda tabii ki zorlukları var. Bir kere birçok özgürlüğünden fedakarlık etmek zorundasın. Mesleğimizin en zor yanlarından birinin bu olduğunu düşünüyorum. Sevgiyi hissetmek, güzel yanlarını hep konuşuyoruz. Birçok insana ulaşmak, birçok kişinin kalbine ruhuna, hayatına değmek, sevgiyi paylaşmak çok kıymetli.

Sinem Kobal, Ölmeden Önce Camdan Atlamak İstediğini Söyleyerek Şaşırttı

"CAMDAN ATLAMAK İSTİYORUM"

Sinem Kobal "Yapmadan ölmem dediğiniz şey nedir?" sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi. Kobal, "Camdan atlamak istiyorum. İddialı biraz değil mi? Gerçekten o serbest düşüş. O anı deneyimlemek istiyorum. Ne zaman buna cesaret ederim, yaparım bilmiyorum ama yaparsam muhtemelen sizinle paylaşırım." dedi.

Sinem Kobal, Ölmeden Önce Camdan Atlamak İstediğini Söyleyerek Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinem Kobal Kıbrıs Lefke Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (55)

ŞAPKACI:

ARKADAŞLAR, DÜRBÜNLÜ DENEN ŞAHSİYETSİZ ŞAHIS KENDİ YAZDIKLARININ ALTINADA CEVABEN YORUM YAZIYOR YANİ ÇALANDA O OYNAYANDA İNANMAYIN AYMAZA.

13
1
yanıtYanıtla
van:

TOPLUM İÇİN İYİ BİŞEEY YAPARSIN BENCE BİRAN ÖNCE ATLA

13
1
yanıtYanıtla
rojda:

sxcnjcdccmdkn çok komiksin :)

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Para çok olunca ne yapacaklarını şaşırdılar allah şaşırtmasın malakları.

13
1
yanıtYanıtla
sedat:

karı malmısın nesin sen

11
1
yanıtYanıtla
mery:

NE APTALCA BİR CEVAP. . . BU BİR İNTİHAR HAYALİ VE BUNU NORMALMİŞ GİBİ İFADE ETMEK. . . PROFESYONEL DESTEKLİK BİR RUH HALİ, ŞİFA DİLİYORUM

9
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ünlülerin gizli bir hastalığının oldugunu defalarca söyledim,onlar çok serbest hareket edip her türlü rezilliği şuursuzca yaptıkları için Allah onları intiharla cezalandırmaktadır,,tövbe edenler kurtulurlar,,Allah hidayet versin.başka ne diyeyim.

6
4
yanıtYanıtla
Hakkı Dayı:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt5
yanıt2
6.FİLO:

DÜRBÜNLÜ HAKKI DAYI Çok fena kavşaksın

yanıt0
yanıt0
üniversiteye davet edenin...:

Üniversiteli gençlere nasıl örnek ama. . . ya kara cahil ya da zeki bir zehirleyici. . .

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title