Haberler

Sinan Akçıl ve Emrah sosyal medyada birbirine girdi: Senin bana beste vermeye çapın yetmez

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın, eşi Burcu Kıratlı ile bir dönem aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili açıklamalar yapması sosyal medyada büyük bir tartışmaya sebebiyet verdi.

Şarkıcı Sinan Akçıl bir dönem eşi Burcu Kıratlı ile aynı dizide rol alan Emrah ile ilgili zehir zemberek açıklamalar yaptı. Emrah'ın sette bulunan herkesin kalbini kırdığını söyleyen Sinan Akçıl duyduğu şeylerden sonra görüşmeyi düşünmediğini dile getirdi.

Sinan Akçıl'ın bu sözleri üzerine şarkıcı Emrah sosyal medya hesabından bir yanıt verdi.

EMRAH'TAN YANIT GECİKMEDİ: ÇAPIN YETMEZ

Sinan Akçıl'ın televizyonda yaptığı bu açıklamaların ardından şarkıcı Emrah da sosyal medya hesabının hikaye bölümünden Sinan Akçıl'a yanıt verdi.

Sinan Akçıl'ın televizyona çıkarak herkese yalan söylediğini belirten Emrah; "Ben senden hiç beste istemedim. Zira seni hiçbir zaman besteci olarak görmedim. Sen beni arayıp uyduruk bestelerini satmaya çalıştın, sanırım her zamanki gibi çulsuzdun. Senin bana beste yapmaya çapın yetmez." ifadelerini kullandı.

AKÇIL, EMRAH'I YALANLADI

Sinan Akçıl da sosyal medya hesabı üzerinden Emrah'ın sert açıklamalarına cevap verdi.

İşte Akçıl'ın cevabı:

Sinan Akçıl ve Emrah sosyal medyada birbirine girdi: Herkese yalan söylüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Kıratlı Sosyal Medya Sinan Akçıl Emrah Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

Saynur denizZZ:

Sinan Akçıl harbi konuşmuş helal olsun emrah yazık ki sana bir oğluna sahip cikmadin..

40
2
yanıtYanıtla
SANA NE Kİİİİ:

SANA NE Kİİİİİİİİ

yanıt0
yanıt0
gerçekler...:

sinan akçıl soytarısı senin hangi albümün milyon satmış ? ne besten var sen onlara beste mi diyorsun saçma sapan tekerleme gibi birşeyler. . . emrah haklı. yani adam yerine koacak biri değilsin. . .

18
22
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sen önce oğluna sahip çık, Emrah efendi! Survivor''da sürünüyor oğlun. . .

34
2
yanıtYanıtla
HAMİT:

Öz geçmişlerine bakarsan Emrah şansının yardımıyla bir yerlere gelmiş, Sinan AKÇIL ise hayatı tırnaklarıyla kazıyarak bir yere gelmiş gibi duruyor. Kalite farkı ortada anlayanlar için.

19
15
yanıtYanıtla
Deste:

Bu Emrah öz oğluna bakmıyor neyine güveniyorsa artık başkalarını eleştiriyor.

31
2
yanıtYanıtla
Selm:

Bu kucuk emrah bir buyumedi ya sorumluluk al sorumluluk!

26
3
yanıtYanıtla
MIR MIR:

IKINIZIN CAPINI TOPLASAN BIR INSAN CAPI ETMEZ SOSYAL MEDYAYI ISGAL EDEN. ZIBIDI IKISIDE ACILARIN COCUGUNA DEGMEYIN. COK ACI ACI VARMI ACI REHA SORUYOR

9
16
yanıtYanıtla
KÜÇÜK EMRAH:

Küçük emrah kendini dev aynasında görmeye başlamış sen kimsin seni dinleyen mi var havalara neyi girmiş kendi kendine biri şunu uyandırsın.

17
5
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Helal olsun adamsin Sinan Akcil bu laflara sapka cikarilir

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title