Haberler

Sinan Akçıl Hedefini Belirledi: Gelecekte Sosyal Medya Bakanı Olmak İstiyorum

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl yeni albümünün ardından verdiği röportajda gelecekteki hedeflerinden bahsetti. Akçıl "Gelecekte sosyal medya bakanı olmak istiyorum." diyerek herkesi şaşırttı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl gelecekteki hedeflerini belirledi. Akçıl, "Belli bir yaştan sonra siyasete girmek ve milletvekili olmak istiyorum. Bu konuda bir hayalim de sosyal medya ile ilgili bir bakanlıkta olmak. Sosyal medya da hem zararlı hem de yararlı olaylar oluyor. Bunun için bu konuya el atılması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

CECELİ'YE YAPILAN SOSYAL MEDYA YORUMLARINI ELEŞTİRDİ

Sinan Akçıl, son zamanlarda özel hayatı ile ilgili Mustafa Ceceli'ye özellikle sosyal medya da yapılan eleştiri ve saldırılara yönelik olarak "inşallah mahcup olacaklar" yorumunda bulundu. Akçıl, "Sosyal medyada bana yönelik çok negatif şeylerle karşılaşmıyorum ama çok üzülen arkadaşlarım var bu konuda. Sosyal medyada özellikle son zamanlarda Mustafa Ceceli'ye de çok yükleniyorlar. İnsanın kendi hayat tercihlerinden dolayı, sosyal medya yorumlarını kapatacak hale getirilmemesi lazım. Birkaç ay sonra bu konular süt liman olduğunda bu yorumları yapanlar, konserlerinde onu alkışlarken inşallah mahcup olurlar" ifadelerinde bulundu.

SEVGİLİMİN MÜSLÜMAN OLMA DÜŞÜNCESİ VAR

Sinan Akçıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sanatçılara verdiği iftar yemeğinde kendisine verdiği söz hakkında ilk kez detay paylaştı. Sinan Akçıl, "Geçtiğimiz hafta iftar yemeğinde Sayın Cumhurbaşkanımız bana, 'Nasıl gidiyor, güzel haberlerin var mı?' dedi. Olacak inşallah, merak etmeyin sözüm olsun dedim ama bir zamanlama vermedim. Gazetelere bıraksanız beni iftar çıkışı hemen evlendireceklerdi. İlişkimde Otilia'nın da fikirlerine çok saygı duyuyorum. Çünkü onda bir Müslüman olma düşüncesi de var. Öyle bir şey olursa, bütün dünya üzerinde güzel bir örnek oluşturacak. Çünkü onun dünyadaki şöhreti çok yüksek olduğu için örnek olabilecek bir çift olabiliriz. O da neden olmasın, belki de evliliğe gideriz" dedi. Sinan Akçıl, dünyaca ünlü Romen yorumcu Otilia'nın Müslüman olmayı düşündüğünü de açıkladı. Sinan Akçıl, "Bana bunu bu sabah söyledi, 'Müslüman olmayı düşünüyorum' dedi. Tabii ki bunu zaman gösterecek. Dünyada bu kadar tanınmış bir kızın da bu misyonu üstlenmiş olması, bize gerçekten çok büyük güzellik katacaktır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Ceceli Serdar Ortaç Sinan Akçıl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title