Haberler

Sıla'nın sevgilisi ünlü şef Hazer Amani'ye MasterChef jürisinden olay sözler

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl MasterChef jürilerinden biri olan Hazer Amani, bu yıl The Taste Türkiye'ye geçti. MasterChef Türkiye'nin başarılı şefi Mehmet Yalçınkaya, Eser Yenenler'in sunduğu EYS Show programında Hazer Amani'ye göndermede bulunarak, "Geçen yılda güzeldi ama bu seneki ekip daha iyi." dedi.

Eser Yenenler'in sunduğu EYS Show yeni sezonuyla TV8 seyircilerine merhaba dedi. EYS Show yeni bölümünde MasterChef Türkiye'nin başarılı ve sevilen şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu konuk olarak katıldı. Programda konuşan şef Mehmet Yalçınkaya, üstü kapalı bir şekilde ünlü şarkıcı Sıla'nın sevgilisi şef Hazer Amani'ye göndermede bulundu.

Sıla'nın sevgilisi ünlü şef Hazer Amani'ye MasterChef jürisinden olay sözler

Yalçınkaya yaptığı açıklamada, "Aslında MasterChef dünyada en çok izlenen programlardan bir tanesi. Bir kere Türkiye'nin en iyi televizyoncularından birinin elinde olan bir proje. Geçen yılda güzeldi ama bu seneki ekip daha iyi." ifadelerini kullandı.

Sıla'nın sevgilisi ünlü şef Hazer Amani'ye MasterChef jürisinden olay sözler

O sırada İtalyan şef Danilo Zanna gülüyor ve Mehmet Yalçınkaya'yı dürtüyor. Mehmet Yalçınkaya'nın "Ne oldu?" demesi üzerine Zanna, "Estağfurullah" diye yanıt veriyor. O anlar salonda bulunan izleyicileri kahkahaya boğdu.

Sıla'nın sevgilisi ünlü şef Hazer Amani'ye MasterChef jürisinden olay sözler

HAZER AMANİ'YE GÖNDERMEDE BULUNDU

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın söz konusu açıklamaları, geçtiğimiz yıl MasterChef jürisi olan ve bu sene The Taste Türkiye'ye geçen şef Hazer Amani'ye "gönderme" olarak değerlendirildi. Hazer Ameni'nin sunucu ve mentör şef olarak görev yaptığı The Taste Türkiye programı reytinglerde 55. sıralara kadar geriledi. Hazer Amani'nin yerine jüri olarak bu yıl katılan Danilo Zanna ile MasterChef, reytinglerde büyük bir çıkışa geçti.

Sıla'nın sevgilisi ünlü şef Hazer Amani'ye MasterChef jürisinden olay sözler

Bu nedenle şef Mehmet Yalçınkaya'nın söz konusu açıklamaları Hazer Amani'ye "gönderme" olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Yalçınkaya Eser Yenenler Hazer Amani Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

aynen. . . hazer bildiğin robot gibiydi. . . danilo renk getirdi yarışmaya

13
0
yanıtYanıtla
Nur:

Bu adamlar ne yapıyorlar tv de? Gerçekten bilmiyorum merak ettim. Yemek programı mı sunuyorlar?

2
0
yanıtYanıtla
kartal nado:

arkadaşım , e bilmiyorsun da bunca haber arasında bu mu ilgini çekti ? bakmada geçeydin ya ! neyse , tv 8 de , MasterChef adı ile , saat 20:00 de , p. tesi den itibaren 3 gün boyunca izleyebilirsin. . kaso ortamında kafa dağıtmak için ideal , tavsiye ederim . .

yanıt5
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title