Haberler

Siirt'te Belediyelerde Yolsuzluk Operasyonu; 40 Gözaltı(2)

Siirt'te 'ihalaye fesat karıştırmak, yolsuzluk ve rüşvet' idialarıyla başlatılan soruşturması kapsamında Siirt, Eruh ve Kurtalan ilçeleri ile Gökçebağ Belde belediyelerine polisin yaptığı arama akşam saatlerinde tamamlandı.

Siirt'te BELEDİYELERDE YOLSUZLUK OPERASYONU; 40 GÖZALTI(2)

ARAMALAR TAMAMLADI

Siirt'te 'ihalaye fesat karıştırmak, yolsuzluk ve rüşvet' idialarıyla başlatılan soruşturması kapsamında Siirt, Eruh ve Kurtalan ilçeleri ile Gökçebağ Belde belediyelerine polisin yaptığı arama akşam saatlerinde tamamlandı. Yaklaşık 40 kişinin emniyete götürüldüğü operasyonda gözaltına alınanlar arasında Siirt Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdür Vekili Sabri Özdemir, İmar Komisyon Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bayram Kaçar, İmar Müdürü Evin Mercan, memurlar Cengiz Erdoğan, Diylavet Batur ile Hizmet Alımı İnşaat Mühendisi Selahattin Kara'nın da bulunduğu öğrenildi. Polis belediyede el koyduğu evrakları çuvalara doldurup incelemek üzere emniyete götürdü. - Siirt

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökçebağ Kurtalan Eruh Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title