Haberler

Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz aylarda boşanan Şeyma Subaşı'nın, Fransız DJ Guido Senia ile sarmaş dolaş fotoğrafları ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra magazin basınının daha da yakından takip ettiği Şeyma Subaşı'nın bir süredir adı DJ Guido Senia ile anılıyor. Genelde hep aynı karede yer alan Subaşı ve Senia, ilk kez sarmaş dolaş poz verdi.

Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

"YAKINDA ACUN'UNDA FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKAR"

Ünlü DJ'in arkadaşları tarafından paylaşılan Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın fotoğrafları magazin gündemine bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı ile Guido Senia sarmaş dolaş poz verdi. Şeyma Subaşı'nın takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Şeyma Subaşı'nın fotoğrafını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Birbirinizin kırkının çıkmasını bekleseydiniz bari hemen sevgili yaptınız." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Acun'unda yakında model sevigilisiyle fotoğrafları çıkar." yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Şeyma Subaşı'nın Yeni Sevgilisiyle Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Guido Senia Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (86)

Kimmiş:

Kadın arap atı gibi ne açıldı be durdurabilene aşkolsun

40
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Bu yaratigi takan mi var her gun bu kadin medyaya para veriyor beni çekin çekin diye ...sanki oskar odullu bir star yahu ..bunlarin evlilikleri de evlilik programi gibi yalandi herkes gununu gun etti bu ise hala unlu olma derdinde sanki onu taniyan veya tinlayan mi var her gun sşeymada şeyma nelere kaldik

4
26
yanıtYanıtla
seyfi:

acun kendi parasiyla kendini rezil eti

27
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunları görünce iyiki cehennem yaratılmış diyorum.

25
2
yanıtYanıtla
İbo:

Para bol savaşmayın sevişin

24
0
yanıtYanıtla
Hatixhe beqiri:

Seyma uslu durmayacagi belliydi hic sasirmadim

8
16
yanıtYanıtla
Hirbo:

Bu karı acunu ve babasini bütün turkiyeye rezil etti..O yüzden evlenirken çok dikkat etmek gerek..

22
0
yanıtYanıtla
Maho:

Acun bu karı için 2 çocuğunun annesi eşini boşadı..soyleyin bana suç kimde.??

20
1
yanıtYanıtla
zaza:

demekki acunn aldatmış önceden tazminatı kesin fakir fukaraya bağlayın sayın savcım kadın boşanır boşanmaz sevgilisinin yanında almış soluğu

18
3
yanıtYanıtla
ahmet yeşilli:

yazıklar olsun bunları izlemeyin pirim yaptırmayın yazıklar olsun rezilll rezilll rezillllik .birde utanmadan poz verip insanların arasına katılacaklar bu nasıl bir karakter nasıl bir ahlak. yazık yazık

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title