Haberler

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabı kısa süre içerisinde 40 bin tane satıldı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, kısa süre önce çıkardığı 'Sadece Şeyma' kitabının tamamına yakını satıldı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra hayatını anlatığı kitabının çıkmasıyla tüm gözlerin üzerine çevrildiği Şeyma Subaşı, büyük bir başarıya imza attı.

TAMAMINA YAKINI TÜKENDİ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile geçtiğimiz yıl boşanan ve hemen ardından kitap çıkaracağını duyuran Şeyma Subaşı, eleştirilerin hedefi olmuştu. Instagram'da 3 milyon takipçisi olan Şeyma Subaşı'nın hayatını anlattığı 'Sadece Şeyma' isimli kitabı 2 hafta önce raflardaki yerini almıştı. Subaşı'nın kitabı kısa süre içinde tamamına yakını tükendi.

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabı kısa süre içerisinde 40 bin tane satıldı

40 BİN TANESİ SATILDI

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabının 40 bin tanesinin satıldığı ve sadece internette birkaç tane kaldığı öğrenildi. Kitabın 40 bin tanesinin satıldığı, ikinci baskısı için ise hazırlıklara başlandığı söylendi.

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabı kısa süre içerisinde 40 bin tane satıldı

KIYAFETLERİNE DE İLGİ YOĞUNDU

Şeyma Subaşı, giymediği kıyafetlerini ve aksesuarlarını geçtiğimiz günlerde bir butikle anlaşıp satışa çıkarmıştı. Subaşı'nın eşyaları kısa sürede kapış kapış gitti.

Şeyma Subaşı'nın 'Sadece Şeyma' kitabı kısa süre içerisinde 40 bin tane satıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (69)

gemodem:

40. 000 kitap 10 tl den 400. 000 lira yapar o da masrafı bile çıkartmaz ki büyük ihtimal çok satıldı haberleri çıksın diye kendisi de almış olabilir yürüüüü kaşarrrr

45
7
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

gerekli olan kitaplar okunmazken gereksiz olan kitapların okunduğu güzel Ülkem

46
1
yanıtYanıtla
seymasenhepkitapyaz:

alanlar yanında 1 2 kilo da akıl alsalar böyle olmazdı

45
1
yanıtYanıtla
songül:

Bence çoğu kitabın güzelliğinden ziyade içinde hangi saçmalıkların olduğunu merak ettiği için almıştır.

37
1
yanıtYanıtla
Cem:

Bence de ama boşuna para kazandırdılar

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

yazık gençliğe bak gerçek yazarların okunması gerekirken düştüğümüz hallere bak sahi kim bu kadın allahım ne çok cahil salak insan var

31
1
yanıtYanıtla
Yaşasin Türkiye:

demek etrafta 40 000 koyun var :)

25
2
yanıtYanıtla
Harbiden:

Bomba bu karı sarısın bomba

4
21
yanıtYanıtla
........................................:

yok devenin başı. sen kendi etrafındakilere değer ver. bunlarda para gani sen aç karnını doyur

yanıt2
yanıt0
sadece ben:

kadın ters bir şey ama resmen bir sarışın bomba.

1
20
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title