Haberler

Şeyma Subaşı'nın iki haftada tükenen kitabından ne kadar kazandı?

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra 'Sadece Şeyma' isimli bir kitap çıkartan Şeyma Subaşı, 40 binlik satış rakamına ulaştı. Subaşı'nın ilk kitabından ne kadar kazandığı da ortaya çıktı.

Televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra 'Sadece Şeyma' isimli bir kitap çıkartan Şeyma Subaşı, 40 binlik satış rakamına ulaştı. Kitabıyla beğenilerin yanı sıra eleştirilerinde hedefi olan Subaşı'nın yaklaşık 700 bin TL kazandığı iddia edildi.

HASILATI BELLİ OLDU

Hayat hikayesini anlattığı 5 editör tarafından kitabı yazılan Şeyma Subaşı, son dönemlerin en çok konuşulan ismi oldu. Twitter'da TT olan ve bunu Instagram hesabından paylaşan Subaşı'nın ilk kitabı 2 hafta içerisinde tükenince ikinci baskıya gidecek. Magazin Gündemi isimli Instagram hesabı Subaşı'nın olay yaratan ilk kitabından yaklaşık 700 bin TL kazandığını iddia etti.

Şeyma Subaşı'nın iki haftada tükenen kitabı ne kadar hasılat yaptı?

BİRÇOK ELEŞTİRİ ALDI

Kitabın büyük çoğunluğunun tükenmesi haberleri üzerine ünlü oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile Şeyma Subaşı'na ve kitabı alanlara ağır göndermelerde bulundu. Öz, Subaşı'nın kitabı için "İlk baskı 40 bin ve anında tükenmiş! Edebiyata bu kadar düşkün bu kitle, bizi daha güzel bir geleceğe taşıyacak, inanıyorum bu kütleye ben! Kimse demesin ki bu ülkede kitap okunmuyor!" dedi.

Şeyma Subaşı'nın iki haftada tükenen kitabı ne kadar hasılat yaptı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (40)

ASLI:

Gzl ülkemde ne çok aptal insanvar bee

21
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Yazana mı kızmalı alana mı? Zaten her dakkası tv lerde .daha neyini yazcak.Edebiyatımızdan uzak dur şeeyyyyma

12
0
yanıtYanıtla
byselami:

ah benim güzel ülkembu kafada olduğumuz sürece çok daha bilim insanı yetiştiririz . maşallah insanların bilime olan ilgisi hayli fazla??

11
0
yanıtYanıtla
azad:

Ülke zekasının ve kültürünün ne kadar acınası durumda olduğunun göstergesi bu.

9
1
yanıtYanıtla
teoman.:

Eğer bu kadın bu ülkede kitap bastırıp satıyorsa yazıklar olsun bu millete bu ve bunun gibiler beyinden yoksun orası burasıyla pirim yapan ahlak yoksunu kimselerdir her fırsatta dürüstlük edebiyatı yapan bazı kesimler belliki bununla aynı zihniyete sahip bu tiplerin icraatları nasıl zina yapılır, evli erkekler nasıl baştan çıkartılır, paralı erkek nasıl avlanır işte bunların yaptıkları icraatlar kitabının konusuda budur çünkü bunlar beyinden yoksundurkeşke kitap alanlarda onun yerine beyin alsaydı

10
0
yanıtYanıtla
davar avcısı:

Akıl tutulması yaşayan insanlar.

7
0
yanıtYanıtla
KAVAK:

BU KITAPLARI ACUN SATIN ALMIŞTIR.

6
0
yanıtYanıtla
HOPALI:

özge ulusoy, da kitap çıkarsın satış rekoru kırar en az 400000 satar

4
0
yanıtYanıtla
Tosun Mehmet.:

bunun kitabını alan kitap severler değildir. Alıp okuyacağını düşünen iki sayfa okuduktan sonra sıkılan daha ne okuyacağını bilmeyendir. Hala kitabı edinmek isteyen varsa az daha beklesin sahaflardan bir iki liraya alırsınız.

3
1
yanıtYanıtla
Ben:

Hah bir edebiyatciligin kalmıştı o da oldu.alanlara da aşk olsun

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title