Haberler

Şeyma Subaşı'nın arabada bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa uzattığı görüntüler olay oldu

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı'nın yeni bir videosu ortaya çıktı. Arabasıyla akşam gezmesine çıkan Şeyma, trafikte bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa doğru uzattı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden olan Şeyma Subaşı, son günlerde eleştiri oklarının hedefi olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Instagram'da story atmak uğruna kızı Melisa'nın "Anne çok korkuyorum." sözlerini hiçe sayan hiçe sayan Subaşı'nın bu davranışı takipçileri tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Şeyma'nın tartışma yaratacak bir videosu daha ortaya çıktı.

BACAKLARINI ARKA KOLTUKTAN ÖN KOLTUĞA UZATTI

Yaptığı her hareketle gündem olmayı başaran Şeyma Subaşı, yakın arkadaşı Elisabeth Mas ile İstanbul'da gezmeye çıktıkları bir akşam, trafikte bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa doğru uzatıp bir takımhareketler yaptı. Snob Magazin'in haberine göre, bu harekete bir anlam veremeyen araç şoförünün Subaşı'nın tutarsız davranışları nedeniyle işini bıraktığı öne sürüldü.

Şeyma Subaşı'nın arabada bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa uzattığı görüntüler olay oldu

DÖNER DÖNMEZ PARTİDE SOLUĞU ALDI

Şeyma Subaşı, bir süredir kızı Melisa ile Miami'deki tatilden döndü. Subaşı, İstanbul'a döner dönmez partide soluğu aldı.

Şeyma Subaşı'nın arabada bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa uzattığı görüntüler olay oldu

GELEN TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ayrıca Subaşı Melisa'nın arbada korktuğu olay sonrası gelen tepkiler üzerine açıklama yapmış "Üstü açık arabada yağmur yağmış, Melisa çok korkmuş, ben de annesi olarak onu dinlememişim... Gayet komik ve aptalca bir andı. Melisa'nın orda 'korkuyorum' demesi normal, diyebilir. Ben ve Melisa çok eğleniyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı'nın arabada bacaklarını arka koltuktan ön koltuğa uzattığı görüntüler olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (39)

hayriye:

aileler, intihar, ediyor, millet, ac, ulan, acun, sunu, piyasadan, sil, senin, sucun

53
1
yanıtYanıtla
Feyza:

Babaannem derdi kuduran ya mevlasini yada belasini bulurmus diye, bakalim zaman gösterecektir.

37
1
yanıtYanıtla
zeko:

HERY SANA BREYMIN

yanıt2
yanıt1
birikedimi7:

bu kadın ne iş yapar

27
0
yanıtYanıtla
cml:

ülkemizin en kaliteli ;)

yanıt26
yanıt1
eren:

az kaldı az. yakında playboy dergilerinde sonrada fazla sürmemz onun bunun koltuğunda sonrası malum pilin bitip kenara atılır sonrada sadık birini ararsın bulursun yersen

22
0
yanıtYanıtla
dürzü bunu medeniyet sanıyor:

acur devleten ve halkın vergilerinden embesil programlarala uyutup söğüşledikçe zor biraz

yanıt1
yanıt0
çorumlu:

sizene kardeşim hatunda bacak var istediği yere kaldırır. sıkıyosa sizde arabanın sanrufuna kadar o şekilde bacak kaldırında görelim. helal olsun ablamıza kendini yetiştirmiş.

2
20
yanıtYanıtla
df asdasd:

aile kavramını hiçe sayan kişilerin ülkemizdeki tüm insanları etkimesi nedeniyle bu tür kişilerin haberlere bile konu olarak prim verilmemesi gerektiğini düşnüyorum.

15
2
yanıtYanıtla
KOMODO EJDERİ:

bunlarda başımıza adam oldu ya :(

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title