Haberler

Şeyma Subaşı'nın 16 Yaşındaki Hali Hayranlarını Şaşırttı

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan boşanarak gündeme gelen daha sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşayarak çok konuşulan Şeyma Subaşı'nın, 16 yaşındaki hali hayranlarını şaşkına çevirdi.

Yaptığı her hareketle olay olan Şeyma Subaşı'nın 16 yaşındaki hali hayranlarını şaşırttı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bir sosyal medya kullanıcısı bir yarışmaya ait olan Şeyma Subaşı'nın 16 yaşındaki halinin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Videoyu izleyen Şeyma Subaşı'nın takipçileri yorumlarıyla çok şaşırdıklarını belli etti.

Şeyma Subaşı'nın 16 Yaşındaki Hali Hayranlarını Şaşırttı

"DEFİLELERDE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMEM"

Yarışma programında röportaj yapılan Şeyma Subaşı, "Büyünce modacı olmak istiyorum zaten asıl hedefim bu. Defilelere çıkacağım zaman iç çamaşırı giymem mesela bunu ailemde biliyor. Bende giymek istemem sonuçta herkes sizi izleyecek canlı yayında. Herkesin vücudumu görmesini istemem yani o kadar da." ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı'nın 16 Yaşındaki Hali Hayranlarını Şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (46)

VATANSEVER:

senden de haberlerinden de bıktık. lütfen bir daha karşımıza çıkma

35
1
yanıtYanıtla
CONI:

Bu kizi bende takdir ediyorum yolu dogru yanlis bilemem ama kiz kendine bi hedef belirlemis ve su an istedigi hayati yasiyo hicbirimizin goremecegi paralarla Aferin

11
11
yanıtYanıtla
AAA:

BIKTIK ARTIK HERGÜN BU KADINI GÖRMEKTEN.

20
1
yanıtYanıtla
xxx:

bıktıysan girme sayfaya seni zorluyanmı var ben çok seviyorum şeymacığımı laf söyletmem şeymama

yanıt4
yanıt10
nurcan:

seviyorum kız seni yine de bilmiyorum herkes hata yapar, herkese dışarıdan göründüğü gibi davranmamak gerek bence. .

4
14
yanıtYanıtla
ulya:

mal beyinli seni

yanıt1
yanıt1
DÜRBÜNLÜ:

Bunun hayranları mı varmış?Demokrasi denen şey yanlış bizim gibi ülkelere. Hayranları varmış. Bu insanlarla aynı havayı soluyoruz. Neyine hayransınız?Allah''ın yasalarını uygulamanın aciliyetini görmüyor musunuz?

13
3
yanıtYanıtla
ŞAŞKIN:

ACİZİYET DEMEK İSTEDİNİZ SANIRIM. VALLA HAYRANI DEĞİL TAKİPTE TAKTİRDE ETMİYORUM AMA BİR ACİZİYET YOK KADIN YAŞADI HAYATI VE YASIYOR BİZİM YAŞAYAMADIĞIMIZ KADAR.

yanıt2
yanıt2
6X SMG SCOPE:

Hayranı olan varsa bi piskoloğa görünsün bence reyiz.

yanıt1
yanıt1
Izmirli v:

Yazik gercekten okadar yazikki türkiyem nelerle ugrasiyo neleri haber yapiyo sokakta evsiz insanlar ölüyo gencler kendini asiyo issizlikten nerde bu parasiyla hava atan tipler böyle simarik birine prim verip onu havalara cikartanlar kanpanya baslatinda insanlar acliktan seffilikten kurtulsun seyma hanim bi kenarda dursun biraz haber yapilicak fizigini evde aynada kendine sergilesin türkiye bunlara doydu artik durup durup sokmayin gözümüze böyle tipleri vatandasimiz alisik artik tuhaf gelmiyo kimseye ve kimsede ilgilenmiyo

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title