Haberler

Şeyma Subaşı'ndan, Melisa İtirafı: Kandıramıyorum Artık

Güncelleme:

Geride bıraktığımız yıl Acun Ilıcalı'dan boşanarak İtalyan Dj Guido Siena ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Şeyma Subaşı, kızı Melisa hakkında bir itirafta bulunarak, "Artık kandıramıyorum." dedi.

Geride bıraktığımız haftalarda kızı Melisa'nın velayeti mahkeme kararıyla eski eşi Acun Ilıcalı'ya verilen Şeyma Subaşı, bu gelişmelere rağmen kızıyla bol bol vakit geçirmeye devam ediyor.

"KANDIRAMIYORUM ARTIK"

Kısa bir süre öncesine yurt dışında olan Şeyma Subaşı, Türkiye'ye döner dönmez kızıyla vakit geçirmeye başladı. Onunla birlikte geçirdiği keyifli anlara dair video ve fotoğrafları hesabından paylaşan Subaşı bu defa da onun ne kadar büyüdüğünü gösteren bir paylaşımda bulundu. Şeyma Subaşı "Kandıramıyorum artık" notunu düştüğü videosunda kızıyla sohbet ederken görülüyor.

Şeyma Subaşı'ndan, Melisa İtirafı: Kandıramıyorum Artık

"YETENEĞİMİN OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ"

"Oyunculuk teklifleri var mı? sorusuna Şeyma Subaşı, "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın? Ama dizi olmaz, sinema projesi olabilir. Yetenekli olup olmadığımı çok bilmiyorum ama bir kez Beyaz Show'a çıkmıştım. Oradaki herkes benim oyunculuk yeteneğimin olduğunu söylemişlerdi" ifadelerini kullandı. Dünyayı gezmeye devam edeceğini söyleyen Şeyma Subaşı, "Dünyayı gezmeye devam edeceğim. Dünya'da gitmediğim bir süre yer var. Afrika ve Tokyo'ya çok gitmek istiyorum. Gitmediğim bir sürü ülkeler var tabii." diyerek oyunculuğa yeşil ışık yakmıştı.

Şeyma Subaşı'ndan, Melisa İtirafı: Kandıramıyorum Artık

Şeyma Subaşı'ndan, Melisa İtirafı: Kandıramıyorum Artık

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (27)

Dürüst:

Kandıramıyormusun artık şeymaaaa. İşin zor desene TÜRKİYE olarak ne yapabiliriz söyle!!!!!! Tek derdimiz sesin ya? Çare olalım derdine ateşli şeymaaaa!!!!!

17
0
yanıtYanıtla
corci:

bugünlük şeyma haberi bu kadar, yarın tekrar görüşmek üzere, esen kalın.

16
1
yanıtYanıtla
Elveda:

Aman Allahım , kız da dudaklarını büzüyor

13
0
yanıtYanıtla
aa:

eyvahhh

yanıt2
yanıt0
Adınızı yazın:

TÜH gitti kız oda anasına benzecekse şimdi??

yanıt2
yanıt0
Behlüldane:

Vah vah.... yandı gülüm keten helva ..Ama üzülmeyin sıkıntı yok alan menmun satan menmun..işkembe geniş

yanıt0
yanıt0
KEREM:

çocuğuna bari şu dudaklarını uzatma hareketini yaptırtma. . . Bu hareket şizofren hastası olanların yaptığı bir hareket. . .

13
0
yanıtYanıtla
Behlüldane:

Alışmış kudurmuşdan beterdir

yanıt0
yanıt0
BESİKTAşlı:

yeni bir gün ve yine şeyma subaşı-haberi

10
1
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Dizi teklifi varsa dizide oynarsa o dizide ikinci bölümde final yapar.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title