Haberler

Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı iddia Edilen Fransız DJ Guido, İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Şeyma Subaşı ile aşk yaşadığı iddia edilen ve samimi fotoğrafları ile dikkat çeken Fransız DJ Guido, sosyal medya üzerinden takipçisinin yönelttiği soruyu, "Kim bilir! Hadi her şeyi kadere bırakalım" diyerek yanıtladı.

"HER ŞEYİ KADERE BIRAKALIM"

Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı, Meksika Tulum'da tatilini yaparken Fransız DJ GUido ile samimi görüntüleri paylaşılmış ve ikili arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Fransız DJ Guido Senia, sosyal medya üzerinden takipçisinden gelen "Şeyma ile ilgili sorulara cevap vermiyorsunuz, bir ilişkiniz var mı, yok mu" sorusuna yanıt verdi. Fransız DJ, verdiği verdiği cevapta, "Kim bilir! Hadi her şeyi kadere bırakalım" ifadesini kullandı.

Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı iddia Edilen Fransız DJ Guido, İlk Kez Konuştu

ÇOK KONUŞULMUŞTU

Şeyma Subaşı ile DJ Guido'nun Meksika Tulum'da bir plajda çekilen samimi görüntüleri, ikili arasında aşk iddialarını gündeme getirmişti.

Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı iddia Edilen Fransız DJ Guido, İlk Kez Konuştu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (22)

ben:

bu kadın mutluluğu hakediyor!!!

2
31
yanıtYanıtla
o:

Evet hakediyor ama o şey mutluluk değil

yanıt0
yanıt0
özgül:

utanmazlık diz boyu pes

16
1
yanıtYanıtla
mühendis:

bundan da tanimat parası alır allahım bu erkekler ne buluyor bu salakta ya yazık valla çok yazık

16
0
yanıtYanıtla
slow:

yok tanzimat dsjfpoje

yanıt0
yanıt0
ROKKOLOS:

buda kabuklu seviyo demekki yapacak bişey yok

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

servet avcısı piyasada çok var bunlardan. . , . , . , . zamanında güney Amerika dizileri izlemişler oradan almış taktikleri anlaşılan :d

12
0
yanıtYanıtla
EYT:

Walla akıllı kızmış, Kızını yaptı, Kendini ömür boyu siğortalattı. Bu saatten sonra dünya buna güzel.

12
0
yanıtYanıtla
S:

Haram mi Helal mi

yanıt1
yanıt3
dürüst:

ACUNbuda sana güzel bir kapak olsun. deydimi Zeynep gibi hanimefendi birisini birakmaya yuvani bozmaya kim gelise gelsin hepsi parana gelecek. bunu sakin unutma.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title