Haberler

Şeyma Subaşı iflas mı ediyor? Hacze giden avukat paylaştı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesi Healtyish Cafe'ye haciz geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Şeyma Subaşı'nın geçen yıl açtığı ve 1 yıllık kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından ödenen kafenin kirası Ekim ayında Şeyma Subaşı'na devredilmişti. Bir süredir iflas haberleriyle gündeme gelen kafeye haciz geldiği iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

1 YILLIK KİRASI PEŞİN ÖDENMİŞTİ

Şeyma Subaşı, geçen yıl Bebek'te sağlıklı ürünler satacağını söylediği Healthyish Cafe'yi açmış ve yaptığı büyük açılışta birbirinden ünlü misafirlerini konuk etmişti. Geçtiğim Ekim ayında kafesinin 1. yıldönümünü kutlayan Şeyma'nın işlerinin kötüye gittiği konuşulmaya başlanmıştı. Bir yılın dolmasıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın sağladığı 'kira garantörlüğü'nün bitmesinin ardından Healtyish Cafe'yle ilgili şoke eden bir iddia daha ortaya atıldı.

Şeyma Subaşı iflas mı ediyor? Hacze giden avukat paylaştı

HACZE GİDEN AVUKAT İFŞA ETTİ

Instagram'da zamazingo_sey hesabının iddiasına göre, Şeyma Subaşı'nın kafesine haciz geldi. Bu iddiayı da hacze giden bir avukat ifşa etti. İddianın sahibi hesap, hacze giden avukatın mesajlarını isim vermeden paylaştı.

Şeyma Subaşı iflas mı ediyor? Hacze giden avukat paylaştı

VARLIĞINI NE KADAR SÜRDÜRECEĞİ MERAK KONUSU OLDU

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki işletmesinin, ortaya atılan iddiaların doğru çıkması durumunda varlığını daha ne kadar sürdüreceği merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı iflas mı ediyor? Hacze giden avukat paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

avni:

şeyma seviyorum seni

139
13
yanıtYanıtla
Avni:

aslı yokmu la

26
3
yanıtYanıtla
ASLI:

Avni senin için oğlan dedikodusu dönüyor

yanıt5
yanıt41
ASLI:

YOKUM BUGÜN NUSRETE DAVETLİYİM KOKOREÇ YEMEK İSTİYORUM.

yanıt3
yanıt3
CEREN:

ASLI Sen nusrete bulaşık yıkamaya bile gidemezsin artıkları yersin diye izin vermezler açlıktan nefesin kokuyordur

yanıt2
yanıt0
6.FİLO:

Allah beter etsin bir kuru ekmeğe muhtaç olurlar inşallah.

14
3
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Şeyma ölde kurtul

11
4
yanıtYanıtla
Paşalı:

Asıl biz kurtuluruz

yanıt10
yanıt1
ALAYLI:

Paşalı çok teşekkür ederim cansın.

yanıt4
yanıt1
Antenci geldi hanııııııımmmmmm:

çekemeyene anten varrrrrrrrrrrrr

yanıt3
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title