Haberler

Şeyma Subaşı, Eski Fotoğrafını Yayınlayınca Alay Konusu Oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan boşanarak İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı,sosyal medya hesabından eski fotoğrafını photoshop yaparak tekrar paylaşınca, "Para bitti galiba." yorumuna maruz kaldı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, eski fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşınca takipçilerinin "Para bitti galiba" yorumuna maruz kaldı.

"ŞEYMA'YA PHOTOSHOP ÖĞRETEN HAYAT BİZE NELER YAPMAZ"

Yaptığı her hareketle olay olan Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf olay oldu. İspanya'da çektirdiği fotoğrafını photoshop yaparak tekrar paylaşan Şeyma Subaşı, takipçileri tarafından dalga konusu oldu. Şeyma Subaşı'nın fotoğrafına yorum yapan bir takipçisi, "Aynı fotoğrafı tekrar paylaştığına göre para bitti galiba." dedi. Başka bir takipçisi ise, "Şeyma'ya photoshop öğreten hayat bize neler yapmaz." yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı Eski Fotoğrafını Yayınlayınca Alay Konusu Oldu

"OLAY YARATACAK"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınan ve ayrılık sonrası da magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, İstanbul İstinye'de objektiflere yakalanmıştı. Subaşı spor kıyafetleri ile objektiflere poz vermişti. Son olarak kitap yazacağının haberleri ile gündem olan ve sosyal medyada da eleştiri oklarını üzerinde toplayan Subaşı, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak "Kitap yaz başında çıkacak ve olay yaratacak." ifadelerini kullanmıştı.

Şeyma Subaşı Eski Fotoğrafını Yayınlayınca Alay Konusu Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

DÜRÜST VATANDAŞ:

HAZIRA KARUN YETMEZ. BOL PARAN OLSA SAVURSAN NE OLUR? HİÇ PARAN OLMASA SAVURMASAN NE OLUR? ALLAH SAĞLIĞIMI VERSİN ÜÇ KURUS HELALİNDEN GELİRİM OLSUN, ALNIMIN TERINI SIEYİM, VURAYIM SOĞANIN BAŞINA, ACI SOĞAN KURU EKMEK YİYEYİM, SEFİH HAYAT YAŞAMAYAYIM, ABDESTİMDE-NAMAZIMDA-DİNİNDE-DİYANETİMDE ALLAH''A KULLUHELALİNDEN YAŞAYAYIM, BENDEN MUTLUSU YOK. PARA VARDIR BAŞA BELADIR, EVLAT VARDIR BAŞA BELADIR, MAL VARDIR BAŞA BELADIR. ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN. BİR SICAK NEFESİ KATRİLYONLARA DEĞİŞMEM

64
2
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Kim ne derse desin çok güzelsin Şeyma. Maşallah.

11
47
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Şeyma çok güzelsin yorumu yaptım beğenen bir kişi oda benim. sende beğen de 2 olsun. .

yanıt5
yanıt14
ACUN ILICALI:

SEN HAYIRDIR? ŞEYMA YA MI YÜRÜYON. DAHA ÖNCE DE ITIR YORUMUMA CEVAP VERDİYDİN. NOLUYO HOCU.

yanıt0
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

ACUN ILICALI, AYNEN ŞEYMA YA YÜRÜYORUM SEN İSTE ITIR''A DA YÜRÜRÜM. ONLAR BANA BİR ADIM GELSE BEN ONLARA BIRAK YÜRÜMEYİ FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ GİDERİM. .

yanıt3
yanıt1
ADA:

yeter artık midem kaldırmıyor

41
2
yanıtYanıtla
Rizeli53:

Sanırsın Türk değil fotoğrafların altında hep İngilizce açıklamalar neyin havası bu?

34
0
yanıtYanıtla
MAPAVRİLİ:

RİZELİ. . . BU SENE RİZE ŞAMPİYON. . . . .

yanıt0
yanıt0
12345:

kitabı olay yaratacakmış :) senin kitap yazıyor olman bi olay zaten.

32
0
yanıtYanıtla
Simon:

Şifreni ulu orta paylaşmìssin.

yanıt2
yanıt2
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title