Haberler

Şeyma Subaşı, DJ Sevgilisine Dansla Veda Etti

Güncelleme:

Meksika Tulum'da tatil yapan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ilginç dans videosu ile tatilini sonlandırdığını açıkladı.

Televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğini sonlandıran Şeyma Subaşı, evlilik sonrası kendisini yurt dışına atmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ilginç video ile tatilini sonlandıran Şeyma Subaşı, tekrar döneceğini yazmayı da ihmal etmedi.

AŞK TATİLİ SONLANDI

Tatilinin büyük kısmını Meksika, Tulum'da geçiren Şeyma Subaşı, tatil boyunca Fransız bir DJ ile anıldı. İkilinin samimi fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Veda videosu yayınlayan Subaşı, tekrar dönmek üzere aşk tatilini noktaladı.

Şeyma Subaşı'dan DJ Sevgilisine Dansla Veda Etti

TEKRAR GELECEK

Tatilini sonlandırdığını paylaştığı video ile duyuran Subaşı, tekrar döneceğini belirtmeyi ihmal etmedi.

Şeyma Subaşı'dan DJ Sevgilisine Dansla Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Subaşı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (91)

Miço:

Bence ne yaptığını kendide bilmiyor

229
3
yanıtYanıtla
İnsan:

Zavallı

101
1
yanıtYanıtla
ACUN:

SENİN''LE EVLENDİĞİM GÜNE LANET OLSUN

89
4
yanıtYanıtla
abel:

Yapmayın şu karının haberini artık ya. Bir halt sanacak kendini. Kimdir Şeyma? Bir yolunu bulup zenginin altına yatan, bir çocuk yapan ve ömür boyu yetecek parayı garantileyen biri. Başka bir özelliği varsa söyleyin.

53
1
yanıtYanıtla
umıt:

yok en ıyı meslek sahıbı ıste zengın karısı

yanıt5
yanıt0
ssssssssssssssssss:

Habere Tıklamazsan değeri kalmaz ve yapmazlar .

yanıt4
yanıt0
hakan:

acun seni gerçekten severim yardımsever bi adamsın ama bunu ne diye aldın hiçmi gururun haysiyetin yok ya

15
29
yanıtYanıtla
ATİK:

KÜÇÜK KIZININ YÜZÜNE BAKARKEN UTANMIYORMUSUN , , GERÇİ SENİN SURAT MAÇA PAPAZI OLMUŞTUR. . .

39
2
yanıtYanıtla
HAKKI:

ALLAH SENİ VE SENİN GİBİLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN TOPLUMDA AR BIRAKTINIZ NE HAYA

38
1
yanıtYanıtla
klavuzcu:

ACUN Bİ SOYTARIYI DAHA VEZİR YAPTI.

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title