Haberler

Şeyma Subaşı, Paylaştığı Ultrason Fotoğrafıyla Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Başardı!

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı, yeni kitabıyla ilgili yaptığı paylaşımda ultrason fotoğrafı kullanması takipçilerini heyecanlandırdı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı ultrason fotoğrafıyla takipçilerini şaşırttı.

"SANIRIM İÇİME DOĞMUŞ"

Son olarak kızı Melisa'ya hamile olduğu dönemde yazdığı günlükten bir bölüm ve Melisa'nın ultrason fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Subaşı dikkatleri üzerine çekti. Subaşı, yaptığı paylaşıma İngilizce olarak, "Yıllar önce tuttuğum günlükten bir kaç sayfa... Yakında kitabımda yayınlanacaklar. Bir gün yaşadığım her şeyin Türkiye'nin en büyük yayıncısından bir kitap olarak ortaya çıkacağını nasıl bilebilirdim? Sanırım içime doğmuş ve bu günlük sayfalarını saklamışım." notunu düştü.

Şeyma Subaşı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Instagram Subaşı Haberler

500

Yorumlar (39)

12345:

KİTAP YAZACAK NE YAPTIN ACABA? EVLİ ADAMDAN ÇOCUĞU YAP SONRA BOŞANSIN SENİ ALSIN. KOCA PARASI İLE HAYALİNDEKİ HAYATI YAŞADIN. SENİN YAŞINDAKİLERE İYİ ÖRNEK OLUYORSUN BENİM GİBİ Bİ HAYAT İSTİYORSAN ZENGİNLER İLE YATIN DİYE. ŞİMDİ DE BUNU KİTABA DÖKÜYORSUN40 ADIMDA ZENGİN AVCILIĞI KİTABI YAKINDA

26
0
yanıtYanıtla
exorcist:

aleyna, şeyma, zehra ve diğerleri. . . hiç bir kıymetiniz yokken buralarda insanları sizin hakkınızda konuşturan medyaya şükredin. . .

22
1
yanıtYanıtla
Gelecek ilimde:

Şeyma ah cahil Şeyma :D

22
0
yanıtYanıtla
n35:

allah aşkına şu kadını gerçekten çıkarmayın artık haberlere

16
1
yanıtYanıtla
Kara kiz:

Şeymann yazdığı kitaptan ne bekliyorsunuz kağıt israfı sadece

15
1
yanıtYanıtla
erol:

ünlüler kitapları kendi yazmıyor tabi. . . sağlam birine de yazdırmış olabilir. ne de olsa para çok. . . ama yine de para verip o kitabı almayın derim. . . yazık günah.

yanıt3
yanıt0
EDEP:

GENEMİ SEN. HABER YAPTIRMAK İÇİN MAŞININ YARISINI ÖDÜYO HERHAL.

13
2
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Şeyma senin yazdığın kitabı herkes okudu ve senin ne mal olduğunu biliyoruz millet olarak. Kitap bastırmana gerek yok. Senin kitabını okuyan okudu kapağını da kapattı.

14
0
yanıtYanıtla
uCube:

Şuna pirim vermeyin yeter!

13
1
yanıtYanıtla
devlet:

seni haber yapanlar utansın memlekette başka dert yok sanki

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title