Haberler

Sevgilisini Öldürüp Cesedini Otomobille Dolaştıran İş Adamına Müebbet Hapis Cezası Verildi

Güncelleme:

Gaziantep'te birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi kadını, otomobilde çıkan tartışmada öldürüp cesedini saatlerce dolaştırdıktan sonra yakalanan iş adamı, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gaziantep'te, birlikte yaşadığı kadını, otomobilde çıkan tartışmada öldürüp, cesedini saatlerce dolaştırdıktan sonra yakalanan pamuk atölyesi sahibi iş adamı Cuma Pancar, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, cezada indirim yapmadı.

KIZI ARABADAN İNDİRDİ

Gaziantep'te pamuk atölyesi sahibi olan Cuma Pancar, 17 Ekim 2017 tarihinde birlikte yaşadığı 2 çocuk annesi Arzu Gültekin ile buluştu. Beraberinde kızı da olan kadını, otomobiline aldı. Kısa süre sonra ise Cuma Pancar, Gültekin'in kızını otomobilden indirdi. İkili arasında tartışma çıktı.

SEYİR HALİNDEYKEN CESEDİ GÖRDÜLER

Cuma Pancar, otomobil içinde ruhsatsız tabancasını ateşleyerek, Arzu Gültekin'i öldürdü. Ardından da kadının cesediyle şehirde dolaşmaya başladı. Camı kırık ve bazı yerlerinde sıçramış kan lekesi bulunan otomobilin ön koltuğunda hareketsiz bir kadın olduğunu görenler durumu polise bildirdi. Polis hemen harekete geçti ancak şehirde dolaşan otomobil bulunamadı. 5 saatin sonunda ise yakalandı.

"KEŞKE BEN ÖLSEYDİM"

Tutuklanan Cuma Pancar hakkında 'kasten öldürme' suçundan dava açıldı. Gaziantep 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında son sözü sorulan Pancar, pişman olduğunu belirterek, "Keşke ben ölseydim" dedi.

Mahkeme heyeti sanığı 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme cezada indirim yapmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Dürbünlü:

su testisi su yolunda kırılır,,,ikiside yanlış yapmışlar,,,ahirette elbette hesaba çekilecekler..ALLAH kimseyi dogru yoldan ayırmasın.

15
6
yanıtYanıtla
Cccccccc:

Bence olmeden once verseydiler hakkini otaraf gittikten sonra zaten hiss falan yok. "o taraf nereyse. Onu bile bilmiyoruz" Acikcasi allah varmi yokmu belli degil. Yillarca inancli yasadim inanclilar yuzunden allaha olan inancimi kaybettim.

5
13
yanıtYanıtla
Ferro:

Bir noktada haklısın.Ama bu senin için öbür tarafta mazeret olamaz.Kainatta Allahın varlık ve birlik delilleri sonsuzdur.Bazı şeytanlaşmıs insanlara bakarak kendine yazık etme.

yanıt12
yanıt3
KARTAL:

HER NEYSEN CCCCCCCC SEN ÇOKDAN CEHHENNEME ODUN OLMUSSUNDA HABERİN YOOOOK. . . ……………….

yanıt0
yanıt1
azad:

Hergün cinayet dehşet vahşet haberleri okuyoruz katillere bakıp katil mi olalaım düşünce mantıgın çok aptalca. Kainattaki herşey Allah''ın varlığını ispat ediyor hiç mi bilmiyorsun hiç okumadıysan cahilsen boşuna yaşamışsın oku biraz öğrenmeye başla.

yanıt5
yanıt1
ÎNSAN SORUMLU BÎR VARLIKTIR:

Cahil cccc sende bu adamdan farklı biri değilsin. Inancini kaybeden onurunu, şerefini, vicdanını, huzurunu sevgiyi, saygıyı ve doğal insani özelliklerinide kaybeder. Bu ve benzeri çirkin olayları bahane ederek inkarcı olmak zaten bencilliktir, nankörlüktür ve karanlığa gömülmektir.

yanıt3
yanıt0
maskeli süvari:

para ıcın oldurulmeyı goze alan kadınlar varr bız 40 yasındayız allah korkusundan karıncayı ıncıtmeyız yakısıklılıkta var gel gör para olmayınca yuzumuze bakan yokkk!!!!

8
3
yanıtYanıtla
svly:

Allahım sen şaşırtma yolundan ayırma amin

9
0
yanıtYanıtla
BREND:

Nasıl kıydın bu altın gibi kadına

2
2
yanıtYanıtla
cosmos:

hanzo parayla karıyla yaşıyor

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title